Giriş Kayıt
Don MacKinnon

Don MacKinnon


Yönetmen, Animasyon, Sanat Bölümü, Editör

Don MacKinnon, yönetmen, animasyon, sanat bölümü, editör.

Diğer Bir İsmi: D. MacKinnon | D. Mackinnon | Don McKinnon
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Animasyon Sanat Bölümü 4.6 707
2011 Animasyon Sanat Bölümü
Yönetmen
8.2 89,664
2008 Animasyon Yönetmen 6.8 107
2007 Animasyon Yönetmen 5.4 534

Şaşkın İmparator'un Okulu
2006 Animasyon Sanat Bölümü 6.6 6,388
2005 Animasyon Animasyon 6.3 1,364

Minik Fil Heffalump
2005 Animasyon Animasyon 6.4 8,234
2003 Aksiyon Yönetmen 6.6 954
2003 Animasyon Yönetmen 6.8 11,205

Piglet - Winnie the Pooh ve arkadaslarinin yeni maceralari
2003 Animasyon Animasyon 6.1 8,522

Tarzan Ve Jane
2002 Animasyon Yönetmen 5.2 7,172
2002 Animasyon Yönetmen
Editorial Department
6.2 587

Yıldız Komandosu
2000 Animasyon Yönetmen 6.6 3,886

Buzz Işıkyılı Yıldız Komandosu: Macera Başlıyor
2000 Animasyon Sanat Bölümü 6.2 5,404

Aslan Kral 2: Simbanın Onuru
1998 Animasyon Sanat Bölümü 6.4 73,918

Gufi ile Oğlu
1995 Animasyon Animasyon 6.9 61,078
1993 Animasyon Sanat Bölümü 6.8 9,185

Jetgiller
1990 Animasyon Animasyon 5.5 5,605
1987 Animasyon Animasyon 7.0 1,006
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023