Giriş Kayıt
John Victor Mackay

John Victor Mackay (54)


Sanat Yönetmeni

John Victor Mackay, 13 Temmuz 1891 doğumlu sanat yönetmeni.

Dark Command (1940) yapımıyla biliniyor.

John Victor Mackay, 08 Eylül 1945 tarihinde (54 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 13 Temmuz 1891
Ölüm Tarihi: 08 Eylül 1945
Diğer Bir İsmi: John Victor MacKay
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1942 51 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.1 223
1942 51 Dram Sanat Yönetmeni 6.2 342
1941 50 Suç Sanat Yönetmeni 5.6 34
1941 50 Komedi Sanat Yönetmeni 6.3 90
1941 50 Suç Sanat Yönetmeni 6.1 384
1940 49 Western Sanat Yönetmeni 6.9 47
1940 49 Western Sanat Yönetmeni 6.9 2,156
1939 48 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.0 281
1939 48 Western Sanat Yönetmeni 7.4 91
1938 47 Macera Sanat Yönetmeni 7.3 59
1938 47 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.6 88
1938 47 Western Sanat Yönetmeni 7.2 163
1937 46 Western Sanat Yönetmeni 6.5 143
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019