Giriş Kayıt
Luchi López

Luchi López


Oyuncu

Luchi López, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Luchi Lopez | Luchy Lopez | Luchy López
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 6.6 75
2008 Dram Oyuncu 7.4 5,346
2007 Dram Oyuncu 6.5 1,483
2004 Dram Oyuncu 3.5 165
2004 Gerilim Oyuncu 5.5 135

Gözlerimi De Al
2003 Dram Oyuncu 7.4 7,489
2000 Dram Oyuncu 6.5 205
2000 Oyuncu 5.5 743
2000 Oyuncu 6.6 70
1998 Komedi Oyuncu 7.1 4,334
1998 Oyuncu 6.8 19
1996 Komedi Oyuncu 4.6 1,339
1993 Dram Çeşitli 6.5 15,065
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024