Giriş Kayıt
Ben Lyon

Ben Lyon (78)


Oyuncu

Ben Lyon, 06 Şubat 1901 Atlanta, Georgia, ABD doğumlu oyuncu.

Hell's Angels (1930), Gece Hemşiresi (1931), Indiscreet (1931), I Cover the Waterfront (1933) gibi yapımlarla biliniyor.

Ben Lyon, 21 Mart 1979 tarihinde (78 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 06 Şubat 1901
Ölüm Tarihi: 21 Mart 1979
Doğum Yeri: Atlanta, Georgia, ABD
Burcu: Kova
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sevgiler, Marilyn
2012 Belgesel Oyuncu 7.2 1,996
1933 32 Suç Oyuncu 6.1 780
1931 30 Komedi Oyuncu 5.9 226

Gece Hemşiresi
1931 30 Suç Oyuncu 7.0 4,536
1931 30 Dram Oyuncu 5.6 315
1931 30 Dram Oyuncu 6.2 1,559
1931 30 Komedi Oyuncu 5.7 1,202
1930 29 Dram Oyuncu 7.3 6,024
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film