Giriş Kayıt
Alicia Luna

Alicia Luna


Senarist

Alicia Luna, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Senarist 5.5 35
2020 Komedi Senarist    
2016 Komedi 6.8 3,823
2014 Belgesel Senarist 6.3 115
2012 Gizem 5.2 270

Gökyüzünde Bir Ayna
2011 6.1 778
2008 Dram 6.1 189

Gözlerimi De Al
2003 Dram Senarist 7.4 7,530
1997 Senarist 3.9 413
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film