Giriş Kayıt
Tullio Lullo

Tullio Lullo


Yapım Yöneticisi, Sanat Bölümü

Tullio Lullo, yapım yöneticisi, sanat bölümü.

Hayat Güzeldir (1997), Yüzde 99 Ölüm (1979), Şeytanın Günü (1981), Castle Freak (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayat Güzeldir
1997 Komedi Yapım Yöneticisi 8.6 560,168
1996 Yapım Yöneticisi 6.8 107
1995 Dram Yapım Yöneticisi 5.9 5,828

Yıldız Avcısı
1995 Dram Yapım Yöneticisi 7.4 4,505
1993 Komedi Yapım Yöneticisi 5.3 136

Herkesin Keyfi Yerinde
1990 Dram Yapım Yöneticisi 7.7 3,178
1989 Dram 0 7.1 146
1989 Fantastik Yapım Yöneticisi 5.8 418
1988 Dram Yapım Yöneticisi 5.5 200
1987 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.9 1,608
1987 Aksiyon Yapım Yöneticisi 2.6 643

Ginger ve Fred
1986 Komedi Yapım Yöneticisi 7.3 4,305

Bir Zamanlar Amerika'da
1984 Suç Sanat Bölümü 8.4 281,124
1984 Gizem Yapım Yöneticisi 5.5 1,252

Varennes Gecesi
1982 Dram Yapım Yöneticisi 7.4 1,853

Şeytanın Günü
1981 Korku Yapım Yöneticisi 6.8 18,162

Dağların Aslanı
1981 Komedi Yapım Yöneticisi
Çeşitli
6.6 2,608
1980 Korku Çeşitli 5.3 3,357

Yüzde 99 Ölüm
1979 Korku Yapım Yöneticisi 6.9 23,417
1979 Dram Yapım Yöneticisi 7.2 212
1974 Dram Sanat Bölümü 5.4 396

Fırtına Devam Ettikçe
1963 Savaş Sanat Bölümü 6.3 42
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019