Giriş Kayıt
Folco Lulli

Folco Lulli (57)


Oyuncu, Yönetmen, Senarist

Folco Lulli, 03 Temmuz 1912 Florence, Tuscany, İtalya doğumlu oyuncu, yönetmen, senarist.

Dehşet Yolcuları (1953), Brancaleone Ordusu (1966), Büyük Savaş (1959), Yoldaşlar (1963) gibi yapımlarla biliniyor.

Folco Lulli, 23 Mayıs 1970 tarihinde (57 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 03 Temmuz 1912
Ölüm Tarihi: 23 Mayıs 1970
Doğum Yeri: Florence, Tuscany, İtalya
Burcu: Yengeç
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1969 57 Dram Oyuncu 5.5 21
1969 57 Suç Oyuncu 7.4 569
1968 56 Western Oyuncu 5.0 273
1968 56 Western Oyuncu 5.7 343
1967 55 Suç Yönetmen
Senarist
Oyuncu
5.9 33
1966 54 Macera Oyuncu 4.9 323
1966 54 Aksiyon Oyuncu 6.7 6,037

Brancaleone Ordusu
1966 54 Macera Oyuncu 7.8 4,986

Yoldaşlar
1963 51 Suç Oyuncu 7.9 2,978
1963 51 Komedi Oyuncu 5.8 289
1962 50 Aksiyon Oyuncu 4.9 53

Adalet İslamın Kılıcı
1961 49 Dram Oyuncu 6.5 350
1961 49 Aksiyon Oyuncu 6.2 893
1961 49 Macera Oyuncu 4.7 327
1961 49 Aksiyon Oyuncu 4.6 490
1961 49 Biyografi Oyuncu 6.0 169
1960 48 Macera Oyuncu 3.6 472
1960 48 Oyuncu 5.4 812
1960 48 Dram Oyuncu 6.5 517
1959 47 Dram Oyuncu 6.6 44

Büyük Savaş
1959 47 Komedi Oyuncu 8.1 4,342
1959 47 Macera Oyuncu 5.3 306
1958 46 Komedi Oyuncu 8.1 15
1956 44 Dram Oyuncu 6.2 122
1954 42 Aksiyon Oyuncu 5.5 150

Şark Ekspresi
1954 42 Dram Oyuncu 5.4 60
1954 42 Komedi Oyuncu 6.0 235
1954 42 Dram Oyuncu 6.6 597
1953 41 Oyuncu 8.0 11

Dehşet Yolcuları
1953 41 Macera Oyuncu 8.2 62,286
1953 41 Dram Oyuncu    
1952 40 Dram Oyuncu 6.3 11
1952 40 Dram Oyuncu 6.5 336
1951 39 Aksiyon Oyuncu 6.3 31
1951 39 Oyuncu 5.2 54
1950 38 Macera Oyuncu 5.1 33

Varyete Işıkları
1950 38 Dram Oyuncu 7.1 3,540
1950 38 Dram Oyuncu 6.9 262
1948 36 Suç Oyuncu 6.6 363
1947 35 Aksiyon Oyuncu 7.0 236
1947 35 Dram Oyuncu 6.9 226
1947 35 Komedi Oyuncu 6.3 14

Haydudun Izdırabı
1946 34 Suç Oyuncu 6.8 441
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023