Giriş Kayıt
Loy Mendonsa

Loy Mendonsa


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Loy Mendonsa, müzisyen, müzisyen, oyuncu.

Yerdeki Yıldızlar (2007), Benim Adım Khan (2010), Zindagi Na Milegi Dobara (2011), Dil Chahta Hai (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Shankar - Ehsaan - Loy | Shankar Ehsaan & Loy | Sh
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Komedi Müzik 2.0 532
2021 Animasyon Müzik 6.3 808
2020 Spor Müzik    
2019 Aksiyon Müzik 6.4 16,250

Hindistan Eşkıyaları
2018 Aksiyon Müzik 4.1 22,026
2018 Dram Müzik 7.1 998
2018 Aksiyon Müzik 7.7 33,884
2016 Dram Müzik 4.9 2,289
2015 Dram Müzik 7.0 20,030
2014 Aksiyon Müzik 4.4 4,498
2014 Dram Müzik 6.9 27,135
2014 Komedi Müzik 3.9 768
2014 Korku Müzik 4.9 1,062
2013 Aksiyon Müzik 7.2 10,281
2013 Biyografi Müzik 8.2 72,560
2013 Aksiyon Müzik 7.9 40,997
2012 Aksiyon Müzik 7.3 1,801
2012 Animasyon Müzik 5.5 1,961
2011 Aksiyon Müzik 7.1 58,572
2011 Dram Müzik 7.5 57
2011 Dram Müzik 6.2 5,931
2011 Macera Müzik
Müzik
8.2 86,538
2011 Aksiyon Müzik 4.1 465
2011 Aksiyon Müzik
Müzik
5.2 2,541
2011 Komedi Müzik 5.6 9,594

Biz Aileyiz
2010 Dram Müzik 5.6 3,436
2010 Komedi Müzik 7.2 10,807
2010 Komedi Müzik
Müzik
5.5 15,850
2010 Komedi Müzik
Müzik
4.8 732
2010 Dram Müzik
Müzik
7.1 13,782

Benim Adım Khan
2010 Dram Müzik 7.9 116,897
2009 Müzikal Müzik 5.4 4,968
2009 Komedi Müzik
Müzik
7.6 34,208
2009 Komedi Müzik 3.5 975
2009 Dram Müzik
Müzik
7.3 8,583
2009 Romantik Müzik 7.0 1,273
2009 Suç Müzik 6.4 296
2009 Dram Müzik
Müzik
7.1 11,094
2009 Aksiyon Müzik 4.3 9,503
2008 Dram Müzik 7.7 22,931

Biraz Sevgi Biraz Sihir
2008 Komedi Müzik 5.0 2,978

Yerdeki Yıldızlar
2007 Dram Müzik
Müzik
8.3 207,918
2007 Suç Müzik
Müzik
7.9 13,233
2007 Komedi Müzik
Müzik
6.1 15,936
2007 Komedi Müzik 3.7 3,497
2007 Komedi Müzik 4.8 2,082
2007 Komedi Müzik 5.2 5,808
2006 Aksiyon Müzik 7.1 41,218
2006 Dram Müzik
Müzik
6.1 21,927
2005 Romantik Müzik 4.6 384
2005 Macera Müzik
Müzik
6.2 8,109
2004 Komedi Müzik
Müzik
4.3 1,919
2004 Savaş Müzik 7.8 25,657
2004 Fantastik Müzik 2.7 1,415
2003 Komedi Müzik
Müzik
7.9 75,826
2003 Dram Müzik 5.4 2,410
2003 Dram Müzik 5.3 1,211
2003 Aksiyon Müzik 5.3 2,258
2002 Komedi Müzik 4.7 266
2001 Komedi Müzik 8.1 76,059
2000 Dram Müzik
Oyuncu
6.6 7,649
1997 Dram Müzik 8.4 7,354
1997 Aksiyon Müzik 5.4 377
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film