Giriş Kayıt
Adriana Louvier

Adriana Louvier


Oyuncu

Adriana Louvier Vargas Mexico City, Distrito Federal, Mexico, Meksika City, Distrito Federal, Meksika doğumlu oyuncu.

Quiero amarte (2013) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Adriana Louvier Vargas Mexico City, Distrito Federal, Mexico
Doğum Yeri: Meksika City, Distrito Federal, Meksika
Boyu: 1.64 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (25)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 7.9 17
2015 Oyuncu 6.8 168
2014 Dram Oyuncu 8.0 43
2014 Komedi Oyuncu 4.8 153
2014 Korku Oyuncu 4.2 826
2012 Dram Oyuncu 5.7 399
2012 Dram Oyuncu 7.9 46
2011 Dram Oyuncu 6.0 57
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019