Giriş Kayıt
Lori Loughlin

Lori Loughlin (58)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Lori Anne Loughlin, 28 Temmuz 1964 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist.

Michael Burns ile evlendi.

When Calls the Heart (2014), Gizli Aşık (1985), Rad (1986), Summerland (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Lori Anne Loughlin
Doğum Tarihi: 28 Temmuz 1964
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Aslan
Boyu: 1.65 m
9.0 (2 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (21)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Romantik Oyuncu 5.9 1,084
2018 Yapımcı
Oyuncu
7.0 584
2018 Gizem Yapımcı
Oyuncu
7.0 577
2018 Gizem Yapımcı
Oyuncu
6.9 597
2018 Gizem Yapımcı
Oyuncu
6.9 619
2017 Suç Oyuncu 6.7 731
2016 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.0 1,821
2016 52 Oyuncu
Yapımcı
6.7 944
2016 Suç Oyuncu
Yapımcı
7.0 978
2016 Komedi Oyuncu 6.7 28,089
2016 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.9 961
2015 Fantastik Oyuncu 6.1 1,880
2015 Gizem Oyuncu
Yapımcı
6.9 1,116
2014 Dram Oyuncu 8.0 13,411
2014 Talk-Show Oyuncu 4.1 137
2013 49 Komedi Oyuncu 6.5 2,068
2013 49 Dram Oyuncu 6.8 1,502
2013 Suç Yapımcı
Oyuncu
7.1 416
2012 Talk-Show Oyuncu 5.3 495
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,275
2010 46 Romantik Oyuncu 6.8 1,293

İki Babalık
2009 45 Komedi Oyuncu 5.3 38,488
2008 44 Komedi Oyuncu 7.4 2,135
2008 Komedi Oyuncu 6.2 45,039
2007 43 Aile Oyuncu 6.2 1,392
2007 Komedi Oyuncu 7.1 481
2006 42 Komedi Oyuncu 4.0 4,942
2004 Dram Yapımcı
Oyuncu
Senarist
6.8 3,902
2002 38 Dram Oyuncu 7.2 128
1999 35 Komedi Oyuncu 6.5 1,072
1998 News Oyuncu 3.1 2,269
1997 Suç Oyuncu 5.5 456
1996 Komedi Oyuncu 7.3 29,146
1996 Komedi Oyuncu 5.8 3,112
1996 News Oyuncu 3.2 866
1995 Dram Oyuncu 7.0 318
1992 28 Dram Oyuncu 7.0 2,329

Dün Gece
1988 24 Komedi Oyuncu 6.1 3,341
1987 Komedi Oyuncu 6.7 59,804
1987 23 Komedi Oyuncu 5.9 3,142
1986 Aksiyon Oyuncu 5.4 2,162
1986 22 Dram Oyuncu 6.7 6,502
1985 Aksiyon Oyuncu 7.8 5,399

Gizli Aşık
1985 21 Komedi Oyuncu 6.5 7,445
1985 21 Dram Oyuncu 6.1 3,545
1983 19 Korku Oyuncu 4.1 6,954
1981 News Oyuncu 3.5 2,552
1952 News Oyuncu 4.6 2,258
- Korku Oyuncu 4.7 864
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023