Giriş Kayıt
Scotch Ellis Loring

Scotch Ellis Loring (62)


Oyuncu, Casting, Müzisyen

Scotch Ellis Loring, 26 Temmuz 1961 ABD doğumlu oyuncu, casting, müzisyen.

Firehouse Dog (2007), Hard Pill (2005), (2004) Wonderfalls (2004), (1999) K-911 (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Temmuz 1961
Doğum Yeri: ABD
Diğer Bir İsmi: Scotch Loring
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Aksiyon Oyuncu 5.1 3,278
2016 Komedi Çeşitli 7.3 6,185
2013 52 Aksiyon Müzik 5.5 448

Kelimeler Yetmez
2012 51 Komedi Çeşitli 5.8 45,052
2011 50 Komedi Oyuncu 4.8 326
2010 Komedi Casting 7.0 2,231
2007 46 Aksiyon Oyuncu 5.5 6,339
2005 44 Dram Oyuncu 6.4 567
2004 Komedi Casting
Oyuncu
8.3 13,141
2001 40 Fantastik Oyuncu 6.9 286,672
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 197,591

Dövüş Kulübü
1999 38 Dram Oyuncu 8.8 2,337,964
1999 Aksiyon Oyuncu 5.6 5,015
1997 36 Aksiyon Oyuncu 3.0 15,115
1997 36 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.5 788
1996 35 Dram Oyuncu 5.4 2,649
1995 Komedi Oyuncu 5.1 774
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film