Giriş Kayıt
Peter Lorenzelli

Peter Lorenzelli


Oyuncu

Peter Lorenzelli, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Peter Lorinzelli
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Takvim Kızları
2003 Komedi Oyuncu 6.9 21,964

Malcolm ile Evlilik
2000 Komedi Oyuncu 4.1 102
2000 Dram Oyuncu 4.9 953
1998 Suç Oyuncu 6.8 274
1986 Komedi Oyuncu 6.6 10,428
1960 Dram Oyuncu 5.6 4,393
Dizi Altyazıları
Legion (2,693) Mindhunter (2,689) Game of Thrones (2,421) The 100 (2,199) La casa de papel (1,641) Big Little Lies (1,303) Chernobyl (1,219) Preacher (1,181) The Big Bang Theory (1,095) Suits (1,016)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019