Giriş Kayıt
Sal Lopez

Sal Lopez (68)


Oyuncu

Sal Lopez, 08 Kasım 1954 doğumlu oyuncu.

American Me (1992), İntikam Yemini (1994), Flypaper (1999), (1987) Full Metal Jacket (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Kasım 1954
Diğer Bir İsmi: Sal López
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Black Panther: Yaşasın Wakanda
2022 68 Aksiyon Oyuncu 7.1 149,375
2022 68 Aksiyon Oyuncu 5.3 1,746
2021 67 Aksiyon Oyuncu 4.5 530
2021 67 Dram Oyuncu 6.0 129
2021 Dram Oyuncu    
2020 66 Fantastik Oyuncu 6.1 151
2019 65 Dram Oyuncu 5.5 1,240
2019 Suç Oyuncu 7.3 9,863
2019 65 Korku Oyuncu 5.7 62,606
2018 64 Dram Oyuncu 5.4 1,461
2016 Dram Oyuncu 7.6 10,370
2016 62 Dram Oyuncu 6.1 49

Batı Dünyası
2016 Dram Oyuncu 8.5 509,402
2016 Aksiyon Oyuncu 8.0 31,148

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 62 Aksiyon Oyuncu 6.4 704,132
2016 Komedi Oyuncu 5.6 589
2016 62 Romantik Oyuncu 5.4 87
2014 60 Aile Oyuncu 5.7 460
2014 60 Kısa Metraj Oyuncu    
2014 60 Dram Oyuncu    
2013 Aksiyon Oyuncu 9.5 63,312
2013 Suç Oyuncu 7.6 19,529
2013 59 Suç Oyuncu 6.5 601

Pi'nin Yaşamı
2012 58 Macera Çeşitli 7.9 636,580
2011 57 Aksiyon Çeşitli 5.1 4,179
2011 Komedi Oyuncu 7.5 35,082
2011 Aksiyon Oyuncu 8.7 15,745
2010 Aksiyon Oyuncu 9.5 27,575

Aşk Ateşi
2008 54 Suç Çeşitli 6.8 20,494

Beverly Hills Çuvava
2008 54 Macera Oyuncu 3.9 24,832

Dünyanın Durduğu Gün
2008 54 Dram Çeşitli 5.5 172,460
2008 Dram Oyuncu 7.1 3,111
2008 54 Komedi Oyuncu 6.2 16,121
2008 54 Dram Oyuncu 5.7 891
2007 53 Gerilim Oyuncu 4.0 208

Hayale Yolculuk
2006 52 Macera Oyuncu 6.3 22,874
2005 51 Komedi Oyuncu 5.2 600

Gümüş Şehir
2004 50 Komedi Oyuncu 6.0 4,107

Gazap Ateşi
2004 50 Aksiyon Çeşitli 7.7 367,423

Paparazi
2004 50 Aksiyon Oyuncu 5.7 15,278

Batman ve Batwoman'ın Gizemi
2003 49 Animasyon Oyuncu 6.6 13,259

Çılgın Kızlar
2002 48 Komedi Oyuncu 5.7 16,866

Silahların Gölgesinde
2000 46 Aksiyon Çeşitli 6.6 34,016
2000 Dram Oyuncu 5.9 173
1999 45 Komedi Oyuncu 5.2 792
1997 Aksiyon Oyuncu 5.6 821

Gemide Dans
1997 43 Komedi Oyuncu 6.0 9,120
1997 43 Dram Oyuncu 5.6 5,012
1997 43 Biyografi Oyuncu 6.8 29,566
1995 Dram Oyuncu 6.5 227

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.9 62,761
1994 40 Komedi Oyuncu 6.3 1,125

İntikam Yemini
1994 40 Aksiyon Oyuncu 5.4 810
1993 39 Dram Oyuncu 5.8 7,367
1993 Suç Oyuncu 7.7 14,562
1993 39 Korku Oyuncu 5.9 15,624

Melrose Place 1
1992 Dram Oyuncu 5.9 12,511
1992 38 Biyografi Oyuncu 7.1 9,693
1991 37 Dram Oyuncu 5.2 1,020
1990 36 Komedi Oyuncu 6.1 953
1987 33 Dram Oyuncu 8.3 747,945
1987 33 Komedi Oyuncu 6.0 6,195
1987 33 Komedi Oyuncu 5.0 522
1981 Dram Oyuncu 8.2 9,428
1980 26 Komedi Oyuncu 6.3 3,653
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023