Giriş Kayıt
Eva Longoria

Eva Longoria


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

Eva Longoria, oyuncu, yapımcı, yönetmen.

2002 yılının Ocak ayında Tyler Christopher ile evlendi. 2 yılın ardından 2004 yılının Ocak ayında boşandılar. 2007 yılının Temmuz ayında Tony Parker ile evlendi. 4 yılın ardından 2011 yılının Ocak ayında boşandılar. 2016 yılının Mayıs ayında José Bastón ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Umutsuz Evkadınları (2004), Acımasız Hayat (2005), Fedai (2006), Overboard (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Eva Longoria Christopher | Eva Longoria-Parker | E
9.1 (28 Oy)
  • Currently 181.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (59)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Biyografi Yönetmen 6.8 15,755
2022 Dram Oyuncu 7.2 1,441
2022 Aksiyon Oyuncu 3.7 795
2022 Komedi Yönetmen
Yapımcı
   
2022 Komedi Oyuncu 5.0 21
2022 Animasyon Oyuncu 6.2 1,307

Patron Bebek 2: Aile Şirketi
2021 Animasyon Oyuncu 5.9 22,119
2021 Belgesel Oyuncu 7.7 859
2020 Dram Oyuncu 6.8 6,415
2020 Komedi Oyuncu 6.4 16
2020 Müzik Oyuncu 7.1 151
2020 Kısa Metraj Oyuncu 7.0 189

Ashley Garcia: Dâhi ve Âşık
2020 Komedi Yönetmen 6.7 421

Dora ve Kayıp Altın Şehri
2019 Macera Oyuncu 6.1 34,315
2019 Dram Yönetmen
Yapımcı
Oyuncu
7.1 3,897

Reversing Roe: ABD'deki Kürtaj Yasası
2018 Belgesel Yapımcı 7.5 1,807
2018 Komedi Oyuncu 6.2 5,500
2018 Komedi Oyuncu 6.0 40,999
2018 Komedi Yönetmen 7.1 5,240
2017 Komedi Oyuncu 6.7 1,261
2017 Komedi Yönetmen 7.8 19,572

Alçak Arabalar
2016 Dram Oyuncu 5.7 2,719
2016 Komedi Oyuncu 6.6 1,064
2016 Komedi Oyuncu 7.1 997
2015 Belgesel Oyuncu 7.0 149
2015 Dram Oyuncu 4.9 1,327
2015 Korku Oyuncu 5.3 11,169
2015 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.9 3,301
2014 Aksiyon Yapımcı 7.4 733,563

Hudut
2014 Dram Oyuncu 6.6 8,389
2014 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
7.1 390
2014 Talk-Show Oyuncu 4.1 145
2014 Animasyon Oyuncu 8.8 185,698
2013 Komedi Oyuncu 8.4 356,396
2013 Komedi Oyuncu 5.8 2,129

Bir Dünya Ki...
2013 Komedi Oyuncu 6.7 32,938
2013 Komedi Yapımcı 7.8 25,440
2013 Animasyon Yapımcı
Oyuncu
5.4 607
2013 Kısa Metraj Oyuncu
Yönetmen
5.7 28

Karanlık Gerçek
2012 Aksiyon Oyuncu 5.6 6,247

Baytown Haydutları
2012 Aksiyon Oyuncu 6.3 15,910
2012 Animasyon Oyuncu 1.3 11,792
2012 Dram Oyuncu 6.5 5,300

Hediye Operasyonu
2011 Animasyon Oyuncu 7.1 66,837
2011 Belgesel Oyuncu 6.9 55
2011 Talk-Show Oyuncu 5.3 977
2011 Komedi Oyuncu 3.3 1,806

Sabah Neşesi
2010 Komedi Oyuncu 6.5 82,279
2010 Komedi Oyuncu 8.2 24,899
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,363
2010 Oyuncu 7.1 212
2010 Belgesel Oyuncu 7.2 2,112

Okulun Böylesi
2008 Komedi Oyuncu 3.9 2,874
2008 Komedi Oyuncu 6.4 1,465

Hayalet Sevgili
2008 Komedi Oyuncu 5.3 25,516

Şıpsevdi
2007 Komedi Oyuncu 5.8 96,228
2006 Müzik Oyuncu 6.4 38

Ayın Çalışanı
2006 Komedi 5.5 49,960
2006 Talk-Show Oyuncu 4.3 1,155

Fedai
2006 Aksiyon Oyuncu 6.1 52,135

Acımasız Hayat
2005 Aksiyon Oyuncu 6.8 68,406
2005 Aile Oyuncu 4.9 10,452
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,462

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Oyuncu 7.6 138,693
2004 Talk-Show Oyuncu 6.3 28
2003 Komedi Oyuncu 6.6 17,557
2003 Komedi Oyuncu 7.4 14,266
2003 Suç Oyuncu 7.0 1,101
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,306
2002 Komedi Oyuncu 6.9 13,118
1999 Talk-Show Oyuncu 2.2 1,370
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 9,295
1996 News Oyuncu 3.2 914
1994 News Oyuncu 3.2 951
1993 Komedi Oyuncu 8.2 18,858
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,235
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,891
1990 Macera Oyuncu 7.0 537
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,285
1984 Talk-Show Oyuncu 5.1 5,410
1981 News Oyuncu 3.6 2,744

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.3 6,796
1952 News Oyuncu 4.6 2,437
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024