Giriş Kayıt


Oyuncu, Yapımcı

, oyuncu, yapımcı.

1999 yılının Eylül ayında Charlie Spradling ile evlendi. 12 yılın ardından 2011 yılının Mart ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.2011 yılının Temmuz ayında Sofia Karstens ile evlendi.

Genç Ve Heyecanlı (1993), Günah Tohumu 2 (1999), Duvarların Dili Olsa (1996), Dracula III: Legacy (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Dram Oyuncu 6.5 255
2023 Korku Oyuncu 6.6 11
2022 Aksiyon Oyuncu 3.0 244
2022 Komedi Oyuncu 7.3 176
2021 Komedi Oyuncu    
2020 Aile Oyuncu 2.7 11
2019 Aksiyon Oyuncu 3.6 2,587
2019 Dram Oyuncu 5.6 717
2019 Gerilim Oyuncu 3.2 205
2019 Komedi Oyuncu 3.9 178
2018 Aile Oyuncu 6.8 2,920
2018 Aksiyon Oyuncu 2.9 301
2018 Komedi Oyuncu 4.7 359
2018 Aksiyon Oyuncu 4.1 1,519
2018 Komedi Oyuncu 5.1 172

Gecenin Gizemi
2017 Korku Oyuncu 4.4 2,465
2017 Dram Oyuncu 4.5 81
2017 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.6 448
2017 Macera Oyuncu 2.2 335
2017 Gerilim Oyuncu 4.0 73
2017 Aile Oyuncu 4.7 325
2017 Dram Oyuncu 5.8 1,863
2017 Komedi Oyuncu 5.8 70
2017 Gerilim Oyuncu 3.9 115
2017 Suç Oyuncu 5.5 101
2016 Dram Oyuncu 5.7 138
2016 Aile Oyuncu 6.3 347
2015 Korku Oyuncu 3.0 1,246
2015 Aksiyon Oyuncu 3.4 2,731
2014 Komedi Oyuncu 5.8 43
2013 Komedi Oyuncu 5.2 437
2012 Gerilim Oyuncu 6.7 38
2012 Gerilim Oyuncu 4.2 579
2012 Dram Oyuncu 5.4 680
2011 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.2 1,011
2011 Dram Oyuncu 6.0 532
2011 Kısa Metraj Oyuncu 8.4 115
2011 Korku Oyuncu 3.5 3,330
2011 Komedi Oyuncu 8.4 202

Kar Canavarı
2011 Dram Oyuncu 3.5 1,355
2010 Korku Oyuncu 4.7 2,017
2010 Fantastik Oyuncu 3.6 1,128
2010 Aksiyon Oyuncu 3.5 776
2010 Komedi Oyuncu
Yapımcı
7.7 16
2009 Komedi Oyuncu 5.5 1,387
2009 Dram Oyuncu 6.2 526
2009 Korku Oyuncu 4.1 1,583
2009 Aksiyon Oyuncu 3.7 7,109
2008 Dram Oyuncu 7.1 243
2008 Komedi Oyuncu 4.4 3,128
2008 Dram Oyuncu 5.8 931
2007 Aksiyon Oyuncu 3.3 969
2007 Komedi Oyuncu 5.4 432
2007 Aksiyon Oyuncu 4.1 485
2007 Dram Oyuncu 7.6 5,747

Korkunç Şüphe 2
2006 Suç Oyuncu 5.5 2,836
2005 Fantastik Oyuncu 4.4 1,964
2005 Korku Oyuncu 4.6 3,370
2005 Gerilim Oyuncu 5.0 2,648
2004 Suç Oyuncu 5.9 796
2003 Macera Oyuncu 5.9 13,466
2003 Korku Oyuncu 4.6 4,879
2003 Dram Yapımcı
Oyuncu
8.1 110
2001 Komedi Oyuncu 6.2 18,550
2000 Suç Oyuncu 5.9 1,230

Suçun Bedeli
2000 Komedi Oyuncu 4.9 1,399
2000 Macera Oyuncu 5.9 5,619

Günah Tohumu 2
1999 Korku Oyuncu 4.8 18,010
1999 Dram Oyuncu 4.8 59
1999 Komedi Oyuncu 5.5 2,046
1998 Dram Oyuncu 6.5 802
1997 Dram Oyuncu 5.2 184
1996 Suç Oyuncu 3.9 300

Duvarların Dili Olsa
1996 Dram Oyuncu 6.9 5,074
1995 Komedi Oyuncu 4.9 196
1995 Komedi Oyuncu 6.7 37,337

Büyük Yanlışlık
1995 Dram Oyuncu 5.4 2,066
1994 Dram Oyuncu 6.3 1,363
1993 Dram Oyuncu 6.8 652

Genç Ve Heyecanlı
1993 Komedi Oyuncu 7.6 201,845
1991 Dram Oyuncu 5.9 361
1991 Dram Oyuncu 7.3 18,859
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film