Giriş Kayıt
Thomas Lofaro

Thomas Lofaro


Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi, Yönetmen, Yapımcı

Thomas John Lofaro, yönetmen asistanı, yapım yöneticisi, yönetmen, yapımcı.

Cheers 1 (1982), Güllerin Savaşı (1989), The Sure Thing (1985), Lenny (1974) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Thomas John Lofaro
Diğer Bir İsmi: Thomas Gold Lofaro | Thomas John Lofaro | Tommy Lo
Takma İsmi: Tommy
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
8.8 173,027
1994 Komedi Yapım Yöneticisi 7.1 80

Güllerin Savaşı
1989 Komedi Yönetmen Asistanı 6.8 44,785
1987 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.5 82
1985 Komedi Yönetmen Asistanı 7.0 17,894
1984 Macera Yönetmen Asistanı 6.3 12,726
1984 Biyografi Yönetmen Asistanı 6.5 540
1983 Macera Yönetmen Asistanı 6.4 277

Cheers 1
1982 Komedi Yönetmen
Yapım Yöneticisi
Yönetmen Asistanı
7.8 43,485
1981 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 1,271
1980 Komedi Yönetmen Asistanı 5.2 1,947
1979 Komedi Yönetmen Asistanı 5.3 3,773
1974 Suç Yönetmen Asistanı 7.3 3,551
1974 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.6 13,232
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,766) Mindhunter (1,891) The 100 (1,874) La casa de papel (1,742) Preacher (1,584) Legion (1,575) The Terror (1,490) Chernobyl (1,278) Big Little Lies (1,250) The Big Bang Theory (1,228)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019