Giriş Kayıt
Frank Leyva

Frank Leyva (83)


Oyuncu, Oyuncu Yönetmeni

Evaristo Leyva, 26 Ekim 1897 El Paso, Texas, ABD doğumlu oyuncu, oyuncu yönetmeni.

On Emir (1956) yapımıyla biliniyor.

Frank Leyva, 26 Şubat 1981 tarihinde (83 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Evaristo Leyva
Doğum Tarihi: 26 Ekim 1897
Ölüm Tarihi: 26 Şubat 1981
Doğum Yeri: El Paso, Texas, ABD
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1967 70 Western Oyuncu 7.6 21,900
1960 63 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.9 13,296

Korsan
1958 61 Macera Oyuncu 6.5 2,084
1957 60 Suç Oyuncu 6.2 243

80 Günde Devr-i Alem
1956 59 Macera Oyuncu Yönetmeni 6.8 22,408

On Emir
1956 59 Macera Oyuncu 7.8 58,046

Uzun Boylu Adamlar
1955 58 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,914

Tehlikeye Doğru
1950 53 Kara Film Oyuncu 6.8 2,227
1949 52 Kara Film Oyuncu 7.0 3,753
1948 51 Komedi Oyuncu 6.7 303
1947 50 Romantik Oyuncu 6.3 1,218

Şeytanın Kızı Gilda
1946 49 Dram Oyuncu 7.7 25,199
1945 48 Komedi Oyuncu 6.0 69
1945 48 Fantastik Oyuncu 6.0 765

Fedailer Mangası
1939 42 Aksiyon Oyuncu 7.4 10,249
1938 41 Western Oyuncu 7.2 163
1937 40 Suç Oyuncu 6.6 27
1937 40 Western Oyuncu 6.5 143
1937 40 Romantik Oyuncu 6.3 295
1936 39 Macera Oyuncu 6.6 608
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019