Giriş Kayıt
Janet Lewin

Janet Lewin


Görsel Efekt, Oyuncu, Yapımcı

Janet Lewin, görsel efekt, oyuncu, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi
2018 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 233,869

Star Wars: Son Jedi
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 471,225

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 485,743

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 791,466

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 447,660

Kırmızı Kuyruklar
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 31,967

Görevimiz Tehlike 4
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 431,775

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 197,180
2011 Gizem Görsel Efekt 7.0 322,250

Ben Dört Numara
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 219,025

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 323,257

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 396,844

Spiderwick Günceleri
2008 Macera Görsel Efekt 6.5 82,261

Dehşet Sokağı (II)
2005 Dram Görsel Efekt 6.0 99,962

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Görsel Efekt
Oyuncu
7.5 646,961

Yeşil Dev
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 241,322
2001 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 295,117

Galaksi Savaşçıları
1999 Macera Görsel Efekt
Yapımcı
7.3 138,848

Derin Darbe
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 152,640

Yaramaz Harry
1997 Komedi Görsel Efekt 7.4 40,064

101 Dalmaçyalı
1996 Aile Görsel Efekt 5.7 93,550
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,933) The 100 (1,722) Fear the Walking Dead (1,392) Euphoria (1,362) La casa de papel (1,186) The Big Bang Theory (1,106) Chernobyl (1,096) 13 Reasons Why (1,056) Yellowstone (1,054) Legion (1,020)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019