Giriş Kayıt
Steven Levitan

Steven Levitan (60)


Yapımcı, Senarist, Oyuncu, Yönetmen

Steven Levitan, 06 Nisan 1962 doğumlu yapımcı, senarist, oyuncu, yönetmen.

Modern Family (2009), Just Shoot Me! (1997), LA to Vegas (2018), Reboot (2022) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Nisan 1962
Diğer Bir İsmi: Steve Levitan
Burcu: Koç
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
7.5 4,522
2020 Oyuncu 8.2 53
2018 Komedi Yönetmen
Yapımcı
7.1 5,073
2014 Oyuncu 6.5 445
2013 Oyuncu 6.8 392
2012 50 Oyuncu 6.3 260
2011 Belgesel Oyuncu 7.5 359
2010 48 Oyuncu 7.1 201
2009 Komedi Yapımcı
Yönetmen
Senarist
Oyuncu
8.5 437,750
2008 Komedi Yapımcı
Senarist
6.5 2,208
2006 Komedi Yapımcı
Senarist
6.0 1,921
2005 43 Komedi 7.1 2,721
2003 Komedi Yapımcı 7.5 667
2002 Komedi Yapımcı
Senarist
7.6 1,741
1999 Komedi Yapımcı
Yönetmen
Senarist
Müzik
8.1 772
1997 Komedi Yönetmen
Yapımcı
Senarist
6.9 20,619
1995 Animasyon Senarist 7.9 8,648
1993 Komedi Yapımcı
Senarist
8.2 86,279
1992 Komedi Yapımcı
Senarist
8.5 8,737
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023