Giriş Kayıt
Salamo Levin

Salamo Levin


Editör, Editör, Yapımcı, Senarist

Salamo Levin, editör, editör, yapımcı, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Editorial Department 5.9 255
2014 Komedi Editör
Yapımcı
Senarist
7.0 3,136
2010 Biyografi Editorial Department 5.9 400

2. Dünya Savaşı'nın Bilinmeyen Renkleri
2009 Belgesel Editör 8.7 1,755

Bira Ligi
2006 Komedi 5.9 7,477
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,261) The 100 (1,623) La casa de papel (1,441) Mindhunter (1,286) Legion (1,258) Preacher (1,182) Chernobyl (1,125) Yellowstone (1,083) The Big Bang Theory (1,036) Big Little Lies (1,013)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019