Giriş Kayıt
Tony Ka Fai Leung

Tony Ka Fai Leung (61)


Oyuncu, Senarist

Tony Ka Fai Leung, 01 Şubat 1958 Hong Kong doğumlu oyuncu, senarist.

Üç Sıradışı (2004), Sevgili (1992), Dedektif Dee ve Gizemli Alev (2010), Seçim (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Şubat 1958
Doğum Yeri: Hong Kong
Diğer Bir İsmi: Leung Kai Fai | Leung Kar Fai | Leung Ka Fai | Ton
Burcu: Kova
Boyu: 1.78 m
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 61 Aksiyon Oyuncu    
2017 59 Dram Oyuncu 6.4 631
2016 58 Aksiyon Oyuncu 4.6 1,879

Soğuk Savaş 2
2016 58 Aksiyon Oyuncu 6.6 2,257
2016 58 Suç Oyuncu 5.6 111
2015 57 Dram Oyuncu 6.4 504
2014 56 Macera Oyuncu 6.5 2,493
2014 56 Aksiyon Oyuncu 6.5 2,561
2014 56 Komedi Oyuncu 5.2 98
2014 56 Dram Oyuncu 5.8 327
2013 55 Komedi Oyuncu 5.6 396
2013 55 Korku Oyuncu 5.6 450

Soğuk Savaş
2012 54 Aksiyon Oyuncu 6.7 3,839
2012 54 Aksiyon Oyuncu 6.2 3,140
2012 54 Aksiyon Oyuncu 6.1 4,623
2011 53 Aksiyon Oyuncu 6.5 90
2011 53 Korku Oyuncu 5.6 59
2011 53 Komedi Oyuncu 5.8 227

Kardeşim, Bruce Lee
2010 52 Biyografi Oyuncu 6.5 1,762

Dedektif Dee ve Gizemli Alev
2010 52 Aksiyon Oyuncu 6.6 9,792

Suikastçılar Fedailere Karşı
2009 51 Aksiyon Oyuncu 6.8 7,158

Bir Cumhuriyetin Kuruluşu
2009 51 Dram Oyuncu 4.8 2,826

Yozlaşmış Polisler
2009 51 Suç Oyuncu 6.0 487
2008 Dram Oyuncu 6.8 470

Kayıp
2008 50 Fantastik Oyuncu 4.8 446
2007 49 Dram Oyuncu 6.7 1,994
2007 49 Komedi Oyuncu 4.3 103
2007 49 Suç Oyuncu 6.7 1,703
2007 49 Suç Oyuncu 7.1 825
2006 48 Dram 6.8 821
2006 48 Komedi Oyuncu 7.0 399
2005 47 Tarihi Oyuncu 5.4 105

Efsane
2005 47 Aksiyon Oyuncu 6.1 13,461
2005 47 Dram Oyuncu 5.6 385

Seçim
2005 47 Suç Oyuncu 7.1 8,769

Üç Sıradışı
2004 46 Korku Oyuncu 7.0 17,785
2004 46 Gerilim Oyuncu 5.9 253

Mantı
2004 46 Dram Oyuncu 6.8 8,196
2004 46 Aksiyon Oyuncu 5.0 2,234
2004 46 Dram Oyuncu 6.9 1,267
2004 46 Romantik Oyuncu 6.0 62
2004 46 Komedi Oyuncu 4.8 153
2004 46 Komedi Oyuncu 6.6 1,184
2003 45 Komedi Oyuncu 6.9 911
2003 45 Komedi Oyuncu 5.5 259
2002 44 Dram Oyuncu 7.1 800

Göz
2002 44 Fantastik Oyuncu 6.4 2,429
2002 44 Dram Oyuncu 6.6 1,407
2001 43 Oyuncu 6.7 276
2000 42 Komedi Oyuncu 7.0 461

Okinawa Rendez Vouz
2000 42 Oyuncu 6.1 378
1999 41 Aksiyon Oyuncu 6.6 553
1997 39 Gerilim Oyuncu 6.4 581
1995 37 Dram Oyuncu 7.1 53
1995 37 Suç Oyuncu 5.6 29
1995 37 Dram Oyuncu 5.6 186
1994 36 Aksiyon Oyuncu 6.8 2,190

Zamanın Külleri
1994 36 Aksiyon Oyuncu 7.2 12,053
1994 36 Aksiyon Oyuncu 5.7 127
1994 36 Oyuncu 6.3 105
1993 35 Komedi Oyuncu 6.6 230
1993 35 Fantastik Oyuncu 6.2 455
1993 35 Komedi Oyuncu 7.2 1,859
1992 34 Aksiyon Oyuncu 7.3 3,426
1992 34 Aksiyon Oyuncu 7.0 298

Sevgili
1992 34 Biyografi Oyuncu 6.9 17,639

Center Stage
1991 33 Biyografi Oyuncu 7.6 1,570
1991 33 Dram Senarist
Oyuncu
7.1 263
1991 33 Aksiyon Oyuncu 6.3 39
1991 33 Aksiyon Oyuncu 6.0 102
1991 33 Komedi Oyuncu 5.4 17

Island of Fire
1990 32 Aksiyon Oyuncu 5.9 2,925
1989 31 Aksiyon Oyuncu 5.9 2,765
1989 31 Komedi Oyuncu 6.5 133
1988 30 Dram Oyuncu 6.1 166
1988 30 Dram Oyuncu 7.1 259
1987 29 Dram Oyuncu 7.3 2,112
1986 28 Dram Oyuncu 5.1 67
1985 27 Aksiyon Oyuncu 4.8 58
1984 26 Dram Oyuncu 5.6 62
1983 25 Oyuncu 7.1 150

Reign Behind a Curtain
1983 25 Oyuncu 6.9 97
- Suç Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019