Giriş Kayıt
Evgeni Leonov

Evgeni Leonov (67)


Oyuncu

Evgeni Pavlovich Leonov, 02 Eylül 1926 Moscow, USSR [bugünkü Rusya] doğumlu oyuncu.

Kin-Dza-Dza (1986), Kader Mahkumları (1971), Mimino (1977), Afonya (1975) gibi yapımlarla biliniyor.

Evgeni Leonov, 29 Ocak 1994 tarihinde (67 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Evgeni Pavlovich Leonov
Doğum Tarihi: 02 Eylül 1926
Ölüm Tarihi: 29 Ocak 1994
Doğum Yeri: Moscow, USSR [bugünkü Rusya]
Diğer Bir İsmi: E. Leonov | Evegenij Pavlovich Leonov | Ye. Leonov
Burcu: Başak
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1993 Komedi Oyuncu 6.9 595
1990 64 Macera Oyuncu 7.4 1,220
1988 62 Dram Oyuncu 7.8 2,007
1987 61 Animasyon Oyuncu 7.8 71
1987 61 Animasyon Oyuncu 6.4 37
1986 60 Animasyon Oyuncu 7.5 1,413
1986 60 Komedi Oyuncu 7.9 13,791
1983 57 Dram Oyuncu 7.8 806
1983 57 Komedi Oyuncu 5.7 87
1981 55 Animasyon Oyuncu 7.4 286
1981 55 Oyuncu 7.6 374
1980 54 Komedi Oyuncu 6.8 1,250
1980 54 Animasyon Oyuncu 6.8 32
1979 53 Komedi Oyuncu 7.8 3,660
1979 Dram Oyuncu 7.7 614
1979 53 Animasyon Oyuncu 8.1 668
1979 53 Animasyon Oyuncu 6.4 21
1978 52 Komedi Oyuncu 7.3 230
1978 52 Komedi Oyuncu 8.1 3,471
1977 51 Komedi Oyuncu 8.1 6,873
1976 50 Komedi Oyuncu 6.7 127
1976 50 Komedi Oyuncu 5.7 105
1976 50 Suç Oyuncu 6.1 69
1976 Animasyon Oyuncu 5.9 25
1975 49 Komedi Oyuncu 7.8 4,866
1975 49 Dram Oyuncu 7.6 463
1975 49 Dram Oyuncu 7.9 1,248
1975 49 Animasyon Oyuncu 6.1 47
1975 49 Animasyon Oyuncu 7.5 130
1974 48 Dram Oyuncu 6.2 71
1974 48 Macera Oyuncu 6.9 298
1973 47 Dram Oyuncu 6.7 127
1972 Komedi Oyuncu 8.0 1,793
1972 46 Animasyon Oyuncu 8.2 3,439

Kader Mahkumları
1971 45 Komedi Oyuncu 8.3 12,908
1971 45 Dram Oyuncu 7.7 1,362
1971 45 Animasyon Oyuncu 8.2 3,850
1970 44 Biyografi Oyuncu 6.3 487
1970 44 Komedi Oyuncu 7.5 527
1969 43 Animasyon Oyuncu 8.2 4,825
1969 43 Dram Oyuncu 7.0 49
1968 42 Komedi Oyuncu 7.8 1,337
1968 42 Animasyon Oyuncu 6.4 70
1968 42 Oyuncu 7.3 82
1966 40 Macera Oyuncu 6.9 984
1965 39 Komedi Oyuncu 7.1 777
1964 38 Animasyon Oyuncu 7.0 118
1964 38 Dram Oyuncu 7.7 110
1963 37 Müzikal Oyuncu 6.2 123
1961 35 Komedi Oyuncu 7.3 2,662
1956 30 Suç Oyuncu 7.4 316
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024