Giriş Kayıt
Dimitri Leonidas

Dimitri Leonidas (35)


Oyuncu

Dimitri Leonidas, 14 Kasım 1987 İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Gül Suyu (2014), İşkence Okulu (2009), Animals (2012), Riviera (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Dimitri Leonidas
Doğum Tarihi: 14 Kasım 1987
Doğum Yeri: İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Shane Leonidas | Shane Leonides
Burcu: Akrep
8.7 (3 Oy)
  • Currently 173.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (21)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gerçek Aşk
2021 Suç Oyuncu 6.1 180
2018 31 Komedi Oyuncu 4.7 565
2017 30 Aksiyon Oyuncu 5.5 10,236
2017 Gerilim Oyuncu 6.6 8,287

Deha
2017 Biyografi Oyuncu 8.2 18,888

İsa'yı Öldürmek
2015 28 Biyografi Oyuncu 4.6 2,046

Gül Suyu
2014 27 Biyografi Oyuncu 6.6 10,806

Hazine Avcıları
2014 27 Dram Oyuncu 6.1 133,460
2012 Aksiyon Oyuncu 6.3 3,693
2012 25 Dram Oyuncu 6.1 960

Son Savaşçı
2010 23 Aksiyon Oyuncu 6.3 83,780

İşkence Okulu
2009 22 Komedi Oyuncu 5.1 6,393
1984 Suç Oyuncu 6.7 3,789
1978 Aile Oyuncu 7.1 1,509
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023