Giriş Kayıt
Anthony Lemke

Anthony Lemke


Oyuncu

Roger Anthony Lemke, oyuncu.

Dark Matter (2015), Assassin's Creed: Unity (2014), RoboCop: Prime Directives (2000), A Wish Come True (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Roger Anthony Lemke
Boyu: 1.85 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Suç Oyuncu 6.5 19
2021 Dram Oyuncu 7.1 13
2017 Korku Oyuncu 4.6 677
2016 Korku Oyuncu 4.2 652
2016 Suç Oyuncu 6.7 16,890
2016 Belgesel Oyuncu 8.0 3,611
2015 Dram Oyuncu 7.5 44,972
2015 Kısa Metraj Oyuncu 8.6 8
2015 Komedi Oyuncu 7.3 12,417
2015 Komedi Oyuncu 5.6 1,376

Yasaklı Oda
2015 Komedi Oyuncu 6.1 3,415
2014 Aksiyon Oyuncu 7.1 8,386
2014 Dram Oyuncu 5.4 193
2014 Dram Oyuncu 7.2 616
2014 Dram Oyuncu 8.1 2,953
2014 Aksiyon Çeşitli 7.4 9,909
2013 Gizem Oyuncu 5.7 959

Beyaz Saray Düştü
2013 Aksiyon Oyuncu 6.3 236,042
2013 Gerilim Oyuncu 6.2 265
2013 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.8 1,435
2013 Dram Oyuncu 7.5 27,373
2011 Dram Oyuncu 6.8 163

Katilin Yüzü
2011 Suç Oyuncu 5.7 20,115
2011 Komedi Oyuncu 5.9 128
2011 Aile Oyuncu 5.1 179
2010 Dram Oyuncu 7.6 33,063
2010 Dram Oyuncu 5.7 480
2010 Dram Oyuncu 5.9 1,576
2010 Komedi Oyuncu 8.3 58,049
2009 Aksiyon Oyuncu 4.9 321

Kızılmaske
2009 Aksiyon Oyuncu 5.7 2,048
2009 Macera Oyuncu 4.5 3,711
2009 Komedi Oyuncu 6.0 13,846
2009 Suç Oyuncu 6.8 8,514

Murdoch Vakaları
2008 Suç Oyuncu 8.2 17,429
2007 Biyografi Oyuncu 6.0 285
2006 Aksiyon Oyuncu 5.3 428
2006 Komedi Oyuncu 7.7 174

Aldatmaca
2004 Gerilim Oyuncu 5.5 401
2004 Gizem Oyuncu 4.6 490
2003 Dram Oyuncu 6.2 758
2002 Dram Oyuncu 6.3 294

Amerikan Sapığı
2000 Suç Oyuncu 7.6 714,431
2000 Aksiyon Oyuncu 4.6 2,827
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024