Giriş Kayıt
Jean Pierre Lefebvre

Jean Pierre Lefebvre (82)


Yönetmen, Senarist, Oyuncu

Jean Pierre Lefebvre, 17 Ağustos 1941 Montréal, Québec, Kanada doğumlu yönetmen, senarist, oyuncu.

Aujourd'hui ou jamais (1998) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Ağustos 1941
Doğum Yeri: Montréal, Québec, Kanada
Diğer Bir İsmi: Jean-Baptiste Lefebvre
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 70 Dram Oyuncu 6.1 138
1998 57 Dram Yönetmen
Senarist
5.3 28
1984 43 Belgesel Oyuncu 6.1 124
1982 41 Dram Yönetmen
Senarist
7.3 46
1969 28 Dram Yönetmen
Senarist
7.3 18
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024