Giriş Kayıt
Paul de Leeuw

Paul de Leeuw (62)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Paul Henri de Leeuw, 26 Mart 1962 IJsselmonde, Zuid-Holland, Hollanda doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist.

Filmpje! (1995), Alle tijd (2011), (2007) Alles is liefde (2007), (2002) Ja zuster, nee zuster (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Paul Henri de Leeuw
Doğum Tarihi: 26 Mart 1962
Doğum Yeri: IJsselmonde, Zuid-Holland, Hollanda
Burcu: Koç
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Adalet Peşinde
2013 51 Dram Oyuncu 7.1 3,090
2011 49 Dram Oyuncu 6.7 902
2009 Komedi Oyuncu 6.0 206
2007 45 Komedi Oyuncu 7.0 8,093
2006 Müzik Oyuncu 6.8 367
2002 40 Komedi Oyuncu 6.8 1,630
1998 36 Suç Yapımcı
Oyuncu
5.0 131
1998 Spor Oyuncu 6.2 7
1996 Komedi Oyuncu 7.7 458
1995 33 Aksiyon Senarist
Oyuncu
5.5 1,338
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film