Giriş Kayıt
Ming Chin

Ming Chin


Oyuncu, Dublör

Ming Chin, oyuncu, dublör.

Diğer Bir İsmi: Ming-wen Chin | Ming Jin | Ming Kim | Tommy Lee |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kung Fu’nun 7 Adımı
1979 Oyuncu 6.1 235
1978 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.1 191
1978 Aksiyon Çeşitli 6.1 134
1977 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.4 100
1976 Aksiyon Dublör 6.3 2,852
1976 Aksiyon Oyuncu 6.4 343
1974 Dram Dublör 6.3 62
1973 Aksiyon Oyuncu 5.5 39
1973 Aksiyon Oyuncu
Dublör
4.9 25
1972 Aksiyon Oyuncu 6.1 91
1971 Aksiyon Oyuncu 7.2 432
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film