Giriş Kayıt
Stan Lee

Stan Lee


Yapımcı, Senarist, Oyuncu

Stan Lee, yapımcı, senarist, oyuncu.

1947 yılının Aralık ayında Joan Lee ile evlendi. 70 yılın ardından 2017 yılının Temmuz ayında boşandılar. Çiftin 2 çocukları oldu.

Deadpool (2016), Logan (2017), Deadpool 2 (2018), The Wolverine (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Smilin' Stan Lee | Peter Parker
Takma İsmi: The Man
Web Sitesi: |
9.6 (40 Oy)
  • Currently 191.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (35)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2025 Aksiyon Senarist    

Avcı Kraven
2024 Aksiyon Senarist 8.3 27
2024 Aksiyon Yapımcı    
2024 Animasyon Senarist 9.0 16,624
2024 Aksiyon Senarist 3.8 56,304
2023 Belgesel Oyuncu 7.2 335

Örümcek-Adam: Örümcek Evrenine Geçiş
2023 Animasyon Senarist 8.6 385,365

Galaksinin Koruyucuları 3
2023 Aksiyon Senarist 7.9 389,472
2022 Animasyon Senarist 7.0 6,003

Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü
2022 Aksiyon Senarist 6.6 198,394

Doktor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında
2022 Aksiyon Senarist 6.9 484,986
2022 Aksiyon Senarist 7.3 16,469
2022 Aksiyon Senarist 5.0 98,836
2021 Animasyon Yapımcı 3.3 734

Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok
2021 Aksiyon Senarist 8.5 557,943
2021 Aksiyon Senarist 7.7 104,958

Kara Dul
2021 Aksiyon Senarist
Yapımcı
6.7 430,982
2021 Aksiyon Senarist 8.2 417,251
2021 Animasyon Senarist 6.4 6,172
2021 Aksiyon Senarist 7.1 254,257
2021 Aksiyon Senarist 7.9 374,169

Yeni Mutantlar
2020 Aksiyon Yapımcı 5.3 90,939
2019 Komedi Oyuncu 5.5 2,506

Örümcek Adam - Evden Uzakta
2019 Aksiyon Senarist
Yapımcı
7.4 564,169

X-Men: Dark Phoenix
2019 Aksiyon Senarist
Yapımcı
5.7 207,443
2019 Aksiyon Yapımcı
Senarist
Oyuncu
8.4 1,281,602

Kaptan Marvel
2019 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.8 615,548

Örümcek-Adam: Örümcek Evreninde
2018 Animasyon Yapımcı
Senarist
Oyuncu
8.4 681,944

Venom: Zehirli Öfke
2018 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.6 544,327
2018 Animasyon Senarist
Yapımcı
5.4 1,516

Genç Titanlar Filmi
2018 Animasyon Oyuncu 6.7 21,909

Ant-Man ve Wasp
2018 Aksiyon Senarist
Yapımcı
Oyuncu
7.0 454,081
2018 Aksiyon Yapımcı 6.6 22,507
2018 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.6 654,917

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı
2018 Aksiyon Yapımcı
Senarist
Oyuncu
8.4 1,218,067

Kara Panter
2018 Aksiyon Senarist
Yapımcı
Oyuncu
7.3 844,023
2018 Aksiyon Senarist 9.2 30,049
2018 Oyuncu    
2017 Belgesel Oyuncu 6.6 1,048
2017 Aksiyon Yapımcı 8.4 267,863
2017 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
Senarist
7.9 823,228
2017 Animasyon Yapımcı 5.7 203
2017 Korku Yapımcı 4.3 1,874
2017 Aksiyon Senarist 7.2 38,084

Nainsanlar
2017 Aksiyon Senarist
Yapımcı
4.9 29,023
2017 Kısa Metraj Oyuncu 8.1 1,767

Koruyucular
2017 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.2 117,169

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 Aksiyon Senarist
Oyuncu
Yapımcı
7.4 726,293
2017 Animasyon Senarist
Yapımcı
6.2 3,288
2017 Animasyon Yapımcı
Senarist
6.4 692
2017 Belgesel Oyuncu 7.5 563

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Oyuncu
Senarist
Yapımcı
7.6 765,815
2017 Aksiyon Yapımcı 6.4 140,562
2017 Aksiyon Yapımcı
Senarist
8.1 840,569
2017 Aksiyon Yapımcı 8.1 97,944
2017 Aksiyon Oyuncu 5.4 2,352
2017 Komedi Oyuncu 7.4 113
2017 Animasyon Senarist
Yapımcı
Oyuncu
5.8 570

Doktor Strange
2016 Aksiyon Senarist
Oyuncu
Yapımcı
7.5 812,482
2016 Animasyon Yapımcı 5.9 120
2016 Animasyon Senarist
Yapımcı
5.4 1,449
2016 Aksiyon Yapımcı 7.2 140,431
2016 Komedi Oyuncu 4.2 15,606
2016 Kısa Metraj Senarist 7.8 10,845
2016 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.9 464,563

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
7.8 857,183
2016 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
8.0 1,137,961

Marvel: Kaptan Amerika’nın 75. Yıldönümü
2016 Belgesel Oyuncu 7.3 406
2016 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
Senarist
7.1 6,389
2016 Belgesel Oyuncu 8.1 511
2015 Animasyon Yapımcı 5.1 985
2015 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.9 228,074

Fantastik Dörtlü
2015 Aksiyon Senarist
Yapımcı
4.3 177,535

Karınca Adam
2015 Aksiyon Senarist
Oyuncu
Yapımcı
7.2 727,272
2015 Animasyon Animasyon
Yapımcı
7.3 3,555

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
Senarist
7.3 928,577
2015 Aksiyon Yapımcı
Senarist
8.6 478,535
2015 Oyuncu 7.4 2,181
2015 Komedi Oyuncu 7.8 28,911
2015 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.8 89,606

6 Süper Kahraman
2014 Animasyon Oyuncu 7.8 507,380

Marvel: Kağıttan Kültüre 75 Yıl
2014 Belgesel Oyuncu 6.9 1,218

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
8.0 1,281,274

Demir Adam ve Kaptan Amerika: Birleşik Kahramanlar
2014 Animasyon Yapımcı 5.5 1,973

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 Aksiyon Yapımcı 7.9 749,694

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
Senarist
6.6 542,814

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
7.7 904,991

Yenilmezler Gizli Dosya: Kara Dul & Cezalandırıcı
2014 Animasyon Senarist 5.7 4,654
2014 Animasyon Yapımcı
Oyuncu
5.6 331
2014 Macera Oyuncu 5.7 1,505

Demir Adam & Hulk
2013 Animasyon Yapımcı 4.6 3,571
2013 Animasyon Yapımcı
Oyuncu
6.3 1,616
2013 Animasyon Yapımcı
Oyuncu
6.7 729

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
Senarist
6.8 729,629
2013 Belgesel Oyuncu 7.9 57

Süper Kahramanlar: Asla Bitmeyen Bir Mücadele
2013 Belgesel Oyuncu 8.1 785
2013 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.5 226,865
2013 Animasyon Senarist
Yapımcı
6.9 710
2013 Aksiyon Yapımcı 6.7 495,584

Marvel - Yenilmezler Birliği
2013 Animasyon Yapımcı
Senarist
7.0 8,439

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Senarist
Yapımcı
Oyuncu
7.1 905,093
2013 Animasyon Yapımcı 6.6 442
2013 Animasyon Oyuncu 4.8 2,285

Iron Man: Technovore'nin Yükselişi
2013 Animasyon Senarist 5.2 4,413
2013 Komedi Oyuncu 5.3 2,367

Hulk Ve Yok Edici Ajanlar
2013 Animasyon Oyuncu
Yapımcı
Senarist
6.0 3,368
2012 Reality-TV Oyuncu 7.7 5,585

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Senarist
Oyuncu
Yapımcı
6.9 707,934
2012 Aksiyon Oyuncu 7.0 2,149

Yenilmezler
2012 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
Çeşitli
8.0 1,467,786
2012 Animasyon Oyuncu 6.6 213

Muhteşem Örümcek-Adam
2012 Animasyon Senarist
Yapımcı
Oyuncu
7.2 14,389
2012 Animasyon Yapımcı 8.7 398
2011 Aksiyon Oyuncu 3.8 344

Hayalet Sürücü 2: İntikam Ateşi
2011 Aksiyon Yapımcı 4.3 126,895
2011 Aksiyon 4.1 2,800
2011 Belgesel Yapımcı
Oyuncu
7.0 2,870

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.9 902,791
2011 Animasyon Yapımcı 6.5 1,254

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Yapımcı 7.7 727,925

Thor: Asgard Öyküleri
2011 Animasyon Yapımcı
Senarist
6.2 5,863
2011 Aksiyon Senarist
Oyuncu
Yapımcı
7.0 906,292
2011 Animasyon Senarist
Yapımcı
6.8 2,579
2011 Aksiyon Senarist 7.4 955
2011 Animasyon Yapımcı 6.2 1,758
2010 Belgesel Oyuncu 7.3 732
2010 Animasyon Yapımcı
Senarist
6.3 1,472
2010 Belgesel Oyuncu
7.3 765
2010 Belgesel Oyuncu
7.1 1,103

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Senarist
Oyuncu
Yapımcı
6.9 874,797
2010 Animasyon Senarist 7.1 105
2010 Animasyon Yapımcı
Senarist
6.7 13,799

Yenilmezler: Dünyanın Kuvvetli Kahramanları
2010 Animasyon Yapımcı 8.3 16,453
2009 Animasyon Yapımcı 7.2 571
2009 Aksiyon Oyuncu 7.5 1,273
2009 Belgesel Oyuncu 7.7 616

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 Aksiyon Yapımcı 6.5 534,624

Haberci
2009 Dram 7.1 36,878

Demir Adam: Zırhlı Maceraları
2008 Animasyon Yapımcı
Senarist
6.5 4,129

İnfazcı: Savaş Bölgesi
2008 Aksiyon Yapımcı 5.9 67,458
2008 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
6.6 526,758
2008 Belgesel Oyuncu 7.5 13,854

Demir Adam
2008 Aksiyon Senarist
Oyuncu
Yapımcı
7.9 1,133,314
2008 Animasyon Yapımcı
Senarist
8.4 19,713

Wolverine ve X-Men
2008 Animasyon Yapımcı 8.0 12,074

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 Aksiyon Senarist
Oyuncu
Yapımcı
5.6 278,599

Örümcek Adam 3
2007 Aksiyon Senarist
Oyuncu
Yapımcı
6.3 643,370
2007 Animasyon Oyuncu
Yapımcı
4.7 392

Hayalet Sürücü
2007 Aksiyon Yapımcı 5.3 253,695

Yenilmez Demir Adam
2007 Animasyon Senarist
Yapımcı
5.8 7,612
2007 Animasyon Senarist
Oyuncu
Yapımcı
Çeşitli
5.9 629

Süper Kahramanlar 2
2006 Animasyon Senarist
Yapımcı
6.5 9,575

Işık Hızı
2006 Aksiyon Yapımcı 2.6 1,189
2006 Belgesel Oyuncu 7.8 1,408

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
6.6 544,278
2006 Aksiyon Senarist 6.5 855

Süper Kahramanlar
2006 Animasyon Yapımcı 6.6 13,071
2006 Animasyon Yapımcı 6.7 2,669

Fantastik Dörtlü
2005 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
Senarist
5.7 345,376
2005 Aksiyon Yapımcı 4.7 98,474
2005 Aksiyon Yapımcı
Çeşitli
4.1 7,079
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,537
2004 Aksiyon Yapımcı 5.8 189,361

Acemi Prenses 2: Kraliyet Nişanı
2004 Komedi Oyuncu 5.8 89,785

İnfazcı
2004 Aksiyon Yapımcı 6.4 171,429

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Senarist
Yapımcı
Oyuncu
Çeşitli
7.5 715,599
2004 Komedi Oyuncu 5.8 1,344

Yeşil Dev
2003 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
Senarist
5.6 279,813
2003 Macera Yapımcı
Senarist
6.9 6,098
2003 Animasyon Yapımcı
Senarist
5.6 1,552

X-Men 2
2003 Aksiyon Yapımcı 7.4 580,072

Korkusuz
2003 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
Çeşitli
5.3 230,197

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 Aksiyon Yapımcı 6.7 236,042
2002 Animasyon Senarist
Yapımcı
Editör
7.0 258

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
Senarist
Çeşitli
7.4 887,683
2002 Belgesel Oyuncu
7.0 946
2001 Animasyon Oyuncu 7.7 46,554
2000 Animasyon Yapımcı
Senarist
7.8 13,536
2000 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
7.3 651,198
2000 Aksiyon Oyuncu 5.9 6,245
1999 Animasyon Senarist
Yapımcı
5.3 1,113

Bıçağın İki Yüzü
1998 Aksiyon Yapımcı 7.1 301,753
1998 Aksiyon Yapımcı 3.7 3,214
1998 Animasyon Yapımcı
Senarist
7.1 2,896
1998 Aksiyon Yapımcı
Senarist
6.7 3,781
1996 Aksiyon Yapımcı
Çeşitli
4.4 2,064

Fantastik Dörtlü: Süper Kahramanlar - Yokedici
1996 Aksiyon Senarist
Oyuncu
Yapımcı
6.4 3,967
1995 Aksiyon Senarist 7.5 98

Aylak Fareler
1995 Komedi Oyuncu 7.0 129,424

Örümcek Adam
1994 Animasyon Yapımcı
Senarist
8.4 35,890
1994 Aksiyon Senarist    
1994 Aksiyon Senarist 3.8 7,651
1993 Komedi Oyuncu 8.2 19,056
1992 Animasyon Yapımcı
Senarist
8.4 50,217
1990 Aksiyon Oyuncu 5.9 4,252

İnanılmaz Hulk'ın Ölümü
1990 Dram Çeşitli 5.7 2,618

Kaptan Amerika
1990 Aksiyon Yapımcı 3.2 15,219

Simpsonlar
1989 Animasyon Oyuncu 8.7 439,111
1989 Aksiyon Çeşitli 5.6 26,048
1989 Aksiyon Oyuncu 5.8 3,068
1989 Macera Senarist
Oyuncu
Yapımcı
6.6 1,457
1988 Aksiyon Çeşitli 6.0 1,126
1988 Aile Oyuncu 7.2 38
1988 Aksiyon Senarist
Çeşitli
5.7 3,636
1988 Belgesel Oyuncu 7.0 1,087
1986 Animasyon Müzik
Çeşitli
7.0 1,684
1981 Animasyon Senarist 6.9 1,922
1981 Animasyon Senarist
Oyuncu
7.1 4,116

Örümcek Adam Dragon'a Karşı
1981 Macera Senarist
Çeşitli
4.8 1,356
1979 Aksiyon Çeşitli 3.7 1,794
1979 Animasyon Senarist 5.7 999

Yüzbaşı Amerika
1979 Aksiyon Çeşitli 3.5 2,453
1978 Aksiyon Senarist
Çeşitli
5.1 2,161
1978 Aksiyon Senarist 6.6 682
1978 Aksiyon Senarist 5.0 1,083
1978 Aksiyon Senarist
Çeşitli
7.2 628
1977 Macera Senarist
Çeşitli
6.1 2,700
1977 Aksiyon Senarist
Çeşitli
7.0 758
1977 Aksiyon Senarist
Çeşitli
6.9 2,226
1977 Aksiyon Senarist
Çeşitli
7.0 16,317

Yıl 01
1973 Komedi Oyuncu 6.2 615

Üç Dev Adam
1973 Aksiyon Senarist 4.0 842
1966 Animasyon Senarist 6.5 793
1966 Animasyon Senarist 6.4 1,061
1966 Animasyon Senarist 6.4 1,086
1966 Animasyon Senarist 6.2 1,049
1952 News Oyuncu 4.6 2,488
- Aksiyon Senarist
Yapımcı
   
- Aksiyon Senarist
Yapımcı
   
- Aksiyon Yapımcı    
- Aksiyon Senarist    
- Aksiyon 6.5 41
- Aksiyon Yapımcı    
- Bilim-Kurgu Senarist    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film