Giriş Kayıt
Patricia Lee

Patricia Lee


Görüntü Yönetmeni, Kameraman, Yapımcı

Patricia Lee, görüntü yönetmeni, kameraman, yapımcı.

Whitney (2011), Men at Work (2012), The Great Indoors (2016), Perfect Couples (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Patti Lee | Patty Lee | lighting desiner
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.0 1,128
2017 Komedi Görüntü Yönetmeni 4.6 267
2016 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.2 3,533
2015 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.2 1,033
2014 Komedi Görüntü Yönetmeni 4.1 2,609
2013 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.2 2,167
2012 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.0 1,319
2012 Komedi Görüntü Yönetmeni 3.1 979
2012 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.1 8,581
2012 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.0 905
2011 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.7 13,032
2010 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.5 2,574
2010 Belgesel Görüntü Yönetmeni
Yapımcı
7.4 365
2003 Komedi Kameraman 6.4 1,567
1999 Belgesel Kameraman 8.2 635

Yaşamın Renkleri
1998 Komedi Kameraman 7.5 136,559

Ölümcül Sır
1998 Dram Kameraman 6.7 41,718
1994 Komedi Kameraman 5.7 5,417
1993 Suç Kameraman 5.4 2,015
1993 Komedi Kameraman 7.1 2,088
1992 Korku Kameraman 4.7 3,469
1992 Biyografi Kameraman 5.5 1,689
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film