Giriş Kayıt
Lieh Li

Lieh Li (61)


Oyuncu, Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Lieh Li, 29 Mart 1958 doğumlu oyuncu, yapımcı, yapım yöneticisi.

Kalbimdeki Işık (2012), Tian mi mi (2012), Hai tan de yi tian (1983), (2011) Xing kong (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Mart 1958
Diğer Bir İsmi: Jaguar Lee | Lieh Lee | Rosa Lee | Lie Li
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 58 Komedi Oyuncu 5.6 112
2015 57 Komedi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
Oyuncu
6.2 271
2014 56 Suç Oyuncu 6.2 227
2014 56 Fantastik Yapımcı 4.7 315
2013 55 Komedi Oyuncu 6.5 536
2013 55 Komedi Yapımcı 6.6 495
2012 54 Dram Oyuncu 2.4 507

Kalbimdeki Işık
2012 54 Dram Oyuncu 7.4 851
2011 53 Oyuncu 6.1 335
2011 53 Dram Oyuncu 6.9 1,067
2011 53 Dram Yapımcı 7.1 779
2010 52 Dram Yapımcı 6.9 2,459
2008 50 Dram Yapımcı 7.0 445
2007 49 Fantastik Oyuncu 6.3 49
2007 49 Dram Oyuncu 6.4 627
2004 Dram Oyuncu 7.7 7
2003 45 Macera Oyuncu 1.2 472
1983 25 Oyuncu 7.6 585
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,807) The 100 (1,650) Euphoria (1,302) Fear the Walking Dead (1,298) La casa de papel (1,128) Chernobyl (1,040) The Big Bang Theory (1,024) 13 Reasons Why (1,004) Yellowstone (978) Legion (952)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019