Giriş Kayıt
Erica Lee

Erica Lee


Senarist, Yönetmen

Erica Lee, senarist, yönetmen.

Efsane Doğuyor: Ip Man (2010), Ip Man: Son Dövüş (2013), Komedinin Kralı (1999), Chai dan zhuan jia (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Man Lee | Erica Li | Min Li
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Aksiyon Senarist 6.7 13
2021 Dram Yönetmen
Senarist
   
2017 Aksiyon Senarist 5.9 634
2017 Dram Senarist 6.0 505
2017 Korku Senarist 5.6 1,032
2017 Aksiyon Senarist 6.3 4,089
2016 Dram Senarist 4.7 177
2016 Komedi Senarist 5.6 488
2014 Dram Senarist 6.4 691
2014 Komedi Senarist 5.1 416

Ip Man: Son Dövüş
2013 Aksiyon Senarist 6.1 11,587
2011 Dram Senarist 6.2 408

Efsane Doğuyor: Ip Man
2010 Aksiyon Senarist 7.0 32,822
2009 Komedi Senarist
Çeşitli
4.7 94
2006 Dram Senarist 6.4 127
2003 Komedi Senarist 6.8 1,073
2002 Komedi Senarist 5.3 318

Komedinin Kralı
1999 Komedi Senarist 7.2 8,081
1995 Senarist 6.4 236
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film