Giriş Kayıt
Lee Byung-hun

Lee Byung-hun


Oyuncu

Lee Byung-hun, oyuncu.

2013 yılının Ağustos ayında Lee Min-Jung ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Şeytanı Gördüm (2010), G.I. Joe: Misilleme (2013), İyi, Kötü Ve Tuhaf (2008), Birleşik Güvenlik Bölgesi (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

9.3 (51 Oy)
  • Currently 185.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (16)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Oyuncu 7.2 753
2022 Dram Oyuncu 8.1 351
2021 Aksiyon Oyuncu 6.8 8,279
2021 Aksiyon Oyuncu 8.0 470,104
2020 Dram Oyuncu 7.0 1,275
2019 Aksiyon Oyuncu 6.4 1,080
2018 Aksiyon Oyuncu 8.7 10,183
2018 Dram Oyuncu 7.4 1,438
2017 Tarihi Oyuncu 6.8 3,370
2017 Dram Oyuncu 6.6 1,015

Karanlık Görev
2016 Aksiyon Oyuncu 7.1 11,012
2016 Aksiyon Oyuncu 6.6 2,639

Muhteşem Yedili
2016 Aksiyon Oyuncu 6.9 227,935

Hesaplaşma
2016 Dram Oyuncu 5.3 17,805
2016 Oyuncu 6.4 2,248
2015 Suç Oyuncu 7.0 4,120

Terminator: Yaradılış
2015 Aksiyon Oyuncu 6.3 292,295
2015 Aksiyon Oyuncu 6.3 2,481
2013 Aksiyon Oyuncu 6.6 180,447

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Oyuncu 5.7 187,211
2012 Dram Oyuncu 7.8 7,430
2011 Dram Oyuncu 6.4 43
2010 Aksiyon Oyuncu 5.9 1,193

Şeytanı Gördüm
2010 Suç Oyuncu 7.8 145,889

Etki
2010 Aksiyon Oyuncu 5.8 264
2009 Aksiyon Oyuncu 7.7 2,296
2009 Oyuncu    

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Oyuncu 5.7 214,924
2009 Gerilim Oyuncu 5.3 3,289

İyi, Kötü Ve Tuhaf
2008 Aksiyon Oyuncu 7.2 37,891
2007 Dram Oyuncu 6.7 1,110

Once in A Summer
2006 Dram Oyuncu 7.3 1,110

Acı Tatlı Hayat
2005 Aksiyon Oyuncu 7.5 42,876
2005 Talk-Show Oyuncu 5.0 442

Üç Sıradışı
2004 Korku Oyuncu 6.9 20,849
2004 Komedi Oyuncu 6.0 629
2003 Aksiyon Oyuncu 7.8 434
2002 Animasyon Oyuncu 6.5 910

Zehir
2002 Dram Oyuncu 6.8 1,503
2001 Oyuncu 8.0 100

Onların Bungee Jumpingleri
2001 Dram Oyuncu 6.9 1,418
2001 Oyuncu    

Birleşik Güvenlik Bölgesi
2000 Dram Oyuncu 7.7 34,117

Hatıramdaki Armoni
1999 Dram Oyuncu 7.3 1,075
1999 Oyuncu 7.0 173
1999 Oyuncu 8.1 8
1999 Oyuncu    
1998 Romantik Oyuncu 7.1 10
1998 Oyuncu    
1997 Oyuncu    
1997 Oyuncu    
1996 Dram Oyuncu 5.6 30
1995 Oyuncu 5.0 87
1995 Romantik Oyuncu 5.6 31
1995 Oyuncu    
1994 Oyuncu    
1992 Oyuncu    
1991 Oyuncu    
1991 Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024