Giriş Kayıt
Sharon Leal

Sharon Leal (50)


Oyuncu

Sharon Leal, 17 Ekim 1972 Tucson, Arizona, ABD doğumlu oyuncu.

Bev Land ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Neden Evlendim (2007), Soul Men (2008), Neden Evlendim 2 (2010), Boston Public (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Ekim 1972
Doğum Yeri: Tucson, Arizona, ABD
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
Boyu: 1.73 m
9.5 (4 Oy)
  • Currently 190/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (37)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Oyuncu 7.0 5,413
2021 49 Komedi Oyuncu    
2020 48 Suç Oyuncu 4.2 76
2020 Dram Oyuncu 6.7 1,228
2018 46 Dram Oyuncu 5.9 4,674
2018 Suç Oyuncu 6.7 8,147
2018 46 Dram Oyuncu 4.5 19
2017 45 Dram Oyuncu 5.5 339
2016 Dram Oyuncu 6.1 4,702
2016 Dram Oyuncu 7.4 1,342
2015 Aksiyon Oyuncu 6.2 125,239

Müptela
2014 42 Dram Oyuncu 5.0 11,356
2014 42 Dram Oyuncu 6.3 2,141
2013 41 Gerilim Oyuncu 4.2 333
2012 40 Dram Oyuncu 5.1 645
2011 Komedi Oyuncu 8.5 416,587

Ufak Cinayetler
2011 39 Dram Oyuncu 4.9 1,035
2011 Dram Oyuncu 7.9 122,082
2010 Komedi Oyuncu 6.7 10,745

Neden Evlendim 2
2010 38 Komedi Oyuncu 4.7 9,924
2008 36 Komedi Oyuncu 6.4 11,237

Devriye
2008 36 Suç Oyuncu 5.4 2,970
2007 35 Komedi Oyuncu 6.3 9,866

Neden Evlendim
2007 35 Komedi Oyuncu 5.9 13,314
2007 35 Gerilim Oyuncu 4.9 511
2007 Komedi Oyuncu 6.8 27,054

Rüya Kızlar
2006 34 Dram Oyuncu 6.6 74,763
2000 28 Komedi Oyuncu 5.9 87
2000 Komedi Oyuncu 7.2 6,029
1981 News Oyuncu 3.5 2,553
1952 Dram Oyuncu 6.5 1,745
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023