Giriş Kayıt
Arthur Le Roux

Arthur Le Roux


Sesler

Arthur Le Roux, sesler.

L'ascension (2017), Korkuyorum Anne (2004), Élisa (1995), Moi César, 10 ans 1/2, 1m39 (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Arthur Leroux
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Sesler 4.6 289
2017 Macera Sesler 6.9 3,429
2016 Komedi Sesler 5.7 1,974
2015 Dram Sesler 4.9 751
2015 Komedi Sesler 5.1 413

Pıtırcık Tatilde
2014 Komedi Sesler 6.2 2,174

Asteriks ve Oburiks Gizli Görevde
2012 Macera Sesler 5.3 12,138

Kalbini Gördüğüm Gün
2011 Komedi Sesler 6.6 1,429
2010 Komedi Sesler 5.9 53

Ölümsüz
2010 Aksiyon Sesler 6.7 30,611
2010 Komedi Sesler 6.1 1,910
2009 Komedi Sesler 5.3 250
2007 Dram Sesler 6.5 1,105
2007 Komedi Sesler 5.4 881
2007 Komedi Sesler 7.2 5,680

Benim Adım Elisabeth
2006 Dram Sesler 7.0 404
2006 Dram Sesler 6.2 154

Kara Kutu
2005 Gizem Sesler 5.9 1,617

Korkuyorum Anne
2004 Komedi Sesler 7.6 2,589
2003 Komedi Sesler 6.1 1,293
2002 Gizem Sesler 6.3 833
2002 Müzikal Sesler 7.3 936
2001 Komedi Sesler 5.8 4,210

İntikam
2000 Müzikal Sesler 7.4 2,524
1995 Dram Sesler 6.7 1,826
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,233) The 100 (1,611) La casa de papel (1,433) Mindhunter (1,284) Legion (1,248) Preacher (1,177) Chernobyl (1,118) Yellowstone (1,076) Big Little Lies (998) The Big Bang Theory (986)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019