Giriş Kayıt
Bernard Le Coq

Bernard Le Coq (73)


Oyuncu

Bernard Le Coq, 25 Eylül 1950 Le Blanc, Ille-et-Vilaine, Fransa doğumlu oyuncu.

Sen ve Ben (1972), Van Gogh (1991), Kötülük Çiçeği (2003), Nedime (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Eylül 1950
Doğum Yeri: Le Blanc, Ille-et-Vilaine, Fransa
Diğer Bir İsmi: Bernard Lecoq
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 72 Komedi Oyuncu 5.9 33
2022 72 Komedi Oyuncu 5.5 48
2022 72 Komedi Oyuncu    
2022 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.6 132
2021 71 Komedi Oyuncu 5.1 83
2019 69 Komedi Oyuncu 5.2 257
2018 68 Biyografi Oyuncu 7.1 1,452

Albert'i Kaybettim
2018 68 Komedi Oyuncu 4.4 215
2018 68 Komedi Oyuncu 4.2 171
2017 67 Komedi Oyuncu 5.7 1,021
2016 Suç Oyuncu 6.5 175
2015 Dram Oyuncu 8.7 14,145
2014 Suç Oyuncu 6.2 61

Kapital
2012 62 Dram Oyuncu 6.5 5,580
2011 61 Komedi Oyuncu 5.6 25
2011 61 Biyografi Oyuncu 6.3 1,702
2011 61 Komedi Oyuncu 5.5 509
2011 61 Dram Oyuncu 6.5 33
2011 61 Dram Oyuncu 5.5 17

Moda Kurbanı
2009 59 Komedi Oyuncu 4.2 174
2008 58 Aksiyon Oyuncu 3.9 643
2007 Oyuncu 7.3 33
2006 56 Dram Oyuncu 5.2 582
2006 56 Komedi Oyuncu 7.1 568

Ateşkes
2005 55 Dram Oyuncu 7.7 31,961

Saklı
2005 55 Dram Oyuncu 7.3 85,097

Kara Kutu
2005 55 Gizem Oyuncu 5.8 1,924

Nedime
2004 54 Gerilim Oyuncu 6.7 2,861
2004 54 Dram Oyuncu 4.9 114

Kötülük Çiçeği
2003 53 Dram Oyuncu 6.4 3,574
2003 Belgesel Oyuncu 7.0 65
2002 52 Dram Oyuncu 5.3 575
2001 51 Dram Oyuncu 7.2 1,417

Şehvet Okulu
1998 48 Dram Oyuncu 6.5 1,576

Yüzbaşı Conan
1996 46 Dram Oyuncu 7.2 2,444

Erkeğim
1996 46 Komedi Oyuncu 6.3 1,718
1994 44 Gerilim Oyuncu 7.3 1,557
1992 Komedi Oyuncu 5.7 134
1991 41 Biyografi Oyuncu 7.1 3,304
1980 30 Komedi Oyuncu 3.0 22
1980 30 Suç Oyuncu 6.6 655

Üç Adam Ölecek
1980 30 Aksiyon Oyuncu 6.3 2,013
1979 29 Dram Oyuncu 6.3 500

Doktor
1979 29 Dram Oyuncu 5.2 614
1974 24 Oyuncu 6.7 137
1973 23 Dram Oyuncu 6.6 1,216

Sen ve Ben
1972 22 Dram Oyuncu 7.3 3,829
1972 22 Dram Oyuncu 6.0 295
1970 20 Dram Oyuncu 4.7 28

Seks Dersi
1968 18 Dram Oyuncu 6.9 202
1967 17 Komedi Oyuncu 6.5 3,765
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024