Giriş Kayıt
Dorina Lazar

Dorina Lazar (78)


Oyuncu

Dorina Lazar, 07 Kasım 1940 Romanya doğumlu oyuncu.

Kutsal Bakire (2004), Bucuresti NonStop (2015), (2007) Geç Gelen Gençlik (2007), (2006) Fünye (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Kasım 1940
Doğum Yeri: Romanya
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Canavarlar
2019 Dram Oyuncu 7.0 93
2015 75 Komedi Oyuncu 7.4 875
2013 73 Kısa Metraj Oyuncu 7.3 32
2009 69 Komedi Oyuncu 3.9 2,481

Geç Gelen Gençlik
2007 67 Dram Oyuncu 6.3 12,450

Fünye
2006 66 Aksiyon Oyuncu 4.8 3,969

Kutsal Bakire
2004 64 Dram Oyuncu 5.0 4,191
2004 64 Biyografi Oyuncu 7.4 10,175
2002 62 Biyografi Oyuncu 7.2 12,691
2002 62 Dram Oyuncu 7.5 479
1998 58 Fantastik Oyuncu 5.6 1,001
1994 54 Dram Oyuncu 7.5 818

The Oak
1992 52 Komedi Oyuncu 8.2 2,216
1983 43 Biyografi Oyuncu 7.5 86
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019