Giriş Kayıt
Stephanie Lawrence

Stephanie Lawrence (20)


Oyuncu

Stephanie Imelda Mary Lawrence, 16 Aralık 1949 Hayling Island, Hampshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Buster (1988) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Stephanie Imelda Mary Lawrence
Doğum Tarihi: 16 Aralık 1949
Doğum Yeri: Hayling Island, Hampshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 Dram Oyuncu 5.4 4,239
1988 Komedi Oyuncu 5.8 4,096
1982 Oyuncu 7.8 24
1976 Komedi Oyuncu 6.6 1,223

Talihli Adam
1973 Komedi Oyuncu 7.6 8,450
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023