Giriş Kayıt
Paul Laverty

Paul Laverty


Senarist, Oyuncu

Paul Laverty, Calcutta, Hindistan doğumlu senarist, oyuncu.

Ben, Daniel Blake (2016), Özgürlük Rüzgarı (2006), Üzgünüz, Size Ulaşamadık (2019), Meleklerin Payı (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Calcutta, Hindistan
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Umudunu Kaybetme
2023 Dram Senarist 7.2 1,432

Üzgünüz, Size Ulaşamadık
2019 Dram Senarist 7.6 26,151
2018 Biyografi Senarist 6.9 2,308
2018 Oyuncu    

Ben, Daniel Blake
2016 Dram Senarist 7.8 65,311
2016 Komedi Senarist 6.8 3,823
2016 Belgesel Oyuncu 7.2 505

Özgürlük Dansı
2014 Dram Senarist 6.7 6,991
2014 Belgesel 6.3 115

Meleklerin Payı
2012 Komedi Senarist 7.0 27,133

Gökyüzünde Bir Ayna
2011 Senarist 6.1 778

Yağmuru Bile
2010 Dram Senarist 7.4 14,276

Tehlikeli Yol
2010 Aksiyon Senarist 6.4 4,827

Hayata Çalım At
2009 Komedi Senarist 7.1 18,063

İşte Özgür Dünya
2007 Dram Senarist 7.0 6,325

Özgürlük Rüzgarı
2006 Dram Senarist 7.5 55,062
2006 Macera Senarist 5.0 1,264

Biletler
2005 Komedi Senarist 6.9 2,868

Duygudan da Öte
2004 Dram Senarist 7.1 7,324
2003 Belgesel Oyuncu 7.1 67

Afili Delikanlı
2002 Suç Senarist 7.4 15,875

11 Eylül
2002 Dram Senarist 6.9 5,949

Ekmek Ve Güller
2000 Dram Senarist 7.0 6,110
1999 Komedi 6.7 1,027

Benim Adım Joe
1998 Dram Senarist 7.4 8,963

Carla'nın Şarkısı
1996 Dram Senarist 6.8 3,527

Ülke Ve Özgürlük
1995 Dram Oyuncu 7.5 12,194
1991 News Oyuncu 7.0 339
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film