Giriş Kayıt
Georges Lautner

Georges Lautner (87)


Yönetmen, Senarist, Oyuncu

Georges Lautner, 24 Ocak 1926 Nice, Alpes-Maritimes, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Fransa doğumlu yönetmen, senarist, oyuncu.

Profesyonel (1981), Haydut Şansı (1963), Flic ou voyou (1979), Joyeuses Pâques (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Georges Lautner, 22 Kasım 2013 tarihinde (87 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 24 Ocak 1926
Ölüm Tarihi: 22 Kasım 2013
Doğum Yeri: Nice, Alpes-Maritimes, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Fransa
Burcu: Kova
7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 78 Aksiyon 8.0 804,374
2003 Belgesel Oyuncu 7.0 65
2000 Dram Yönetmen
Senarist
8.0 109
1988 62 Dram Yönetmen
Senarist
7.0 643
1986 60 Komedi Yönetmen
Senarist
4.6 282
1984 58 Komedi Yönetmen 6.2 2,937
1983 57 Komedi Oyuncu
Yönetmen
6.0 280

Profesyonel
1981 55 Aksiyon Senarist
Yönetmen
7.4 17,243

Deli fisek
1980 54 Komedi Yönetmen 5.9 2,500
1979 53 Aksiyon Yönetmen 6.5 3,102

Aranan Hedef
1977 51 Suç Yönetmen 6.8 2,557
1976 50 Komedi Yönetmen 6.1 869
1975 49 Komedi Senarist
Yönetmen
6.3 428
1974 48 Gerilim Yönetmen
Senarist
5.7 1,029
1973 47 Macera Yönetmen
Senarist
6.0 500
1973 47 Komedi Senarist
Yönetmen
5.7 376
1971 45 Komedi Yönetmen
Senarist
6.2 731
1971 45 Aksiyon Senarist
Yönetmen
6.1 456
1970 44 Dram Yönetmen
Senarist
6.7 990
1970 44 Macera Senarist 6.1 118
1968 42 Suç Yönetmen
Senarist
6.7 1,487
1967 41 Komedi Senarist
Yönetmen
6.1 184
1966 40 Komedi Yönetmen
Senarist
6.6 1,421
1966 40 Suç Yönetmen
Senarist
Oyuncu
6.6 193
1965 39 Komedi Yönetmen 6.3 634
1964 38 Komedi Yönetmen
Oyuncu
6.8 2,011
1964 38 Komedi Yönetmen
Senarist
5.8 682

Haydut Şansı
1963 37 Komedi Yönetmen
Senarist
7.7 6,584
1962 36 Komedi Oyuncu
Senarist
Yönetmen
6.2 286
1962 36 Suç Yönetmen 7.5 964
1961 35 Komedi Yönetmen 6.2 387

Gubiyah-Denizden Gelen Adam
1956 30 Dram Oyuncu 6.0 42
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024