Giriş Kayıt
Ants Lauter

Ants Lauter (75)


Oyuncu

Ants Lauter, 05 Temmuz 1894 Velise, Raplamaa, Estonia doğumlu oyuncu.

Gamlet (1964) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Temmuz 1894
Doğum Yeri: Velise, Raplamaa, Estonia
Diğer Bir İsmi: A. Lauter
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1971 Dram Oyuncu 8.2 1,293
1969 75 Macera Oyuncu 7.8 1,291
1968 74 Komedi Oyuncu 8.2 457
1965 71 Dram Oyuncu 6.8 99
1964 70 Dram Oyuncu 8.3 2,275
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019