Giriş Kayıt
Mélanie Laurent

Mélanie Laurent


Oyuncu, Yönetmen, Senarist

Mélanie Laurent, oyuncu, yönetmen, senarist.

Soysuzlar Çetesi (2009), Düşman (2013), 6 Underground (2019), Yeni Başlangıçlar (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

9.2 (85 Oy)
  • Currently 184/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (138)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Soygun Sanatı
2023 Aksiyon Yönetmen
Oyuncu
5.7 307
2023 Aksiyon Oyuncu 5.7 3,956
2022 Dram Oyuncu 6.2 145

Derin Tutkular
2022 Dram Yapımcı 5.4 145
2021 Dram Yönetmen    
2021 Gerilim Yönetmen
Senarist
Oyuncu
6.9 437

Oksijen
2021 Dram Oyuncu 6.5 44,226
2019 Aksiyon Oyuncu 6.1 196,252

Vahşi Dostum
2018 Macera Oyuncu 6.5 6,351

Galveston Limanı
2018 Aksiyon Yönetmen
Senarist
6.2 16,209
2018 Biyografi Oyuncu 6.6 48,838
2018 Kısa Metraj Oyuncu 6.2 29
2018 Komedi Oyuncu 6.5 4,483
2017 Dram Oyuncu 5.8 1,542
2017 Dram Yönetmen
Senarist
5.7 612
2016 Dram Oyuncu 5.9 445
2016 News Oyuncu 6.4 148
2016 Dram Oyuncu 5.5 1,394

Hayatın Kıyısında
2015 Dram Oyuncu 5.3 22,546
2015 Belgesel Yönetmen
Oyuncu
7.9 3,595
2015 Dram Oyuncu 6.6 1,094

Paramparça
2014 Dram Oyuncu 5.3 4,048

Fransız Kadınları
2014 Komedi 5.3 2,336

Nefes
2014 Dram Yönetmen
Senarist
7.0 7,844

Düşman
2013 Gizem Oyuncu 6.9 214,841

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Oyuncu 7.2 707,602

Lizbon'a Gece Treni
2013 Gizem Oyuncu 6.8 20,755

Evlatlık
2011 Dram Senarist
Oyuncu
Yönetmen
6.7 1,640

Kalbini Gördüğüm Gün
2011 Komedi Oyuncu 6.5 1,651
2011 Gerilim Oyuncu 5.0 1,409

Yeni Başlangıçlar
2010 Komedi Oyuncu 7.2 94,784

1942 Yazı
2010 Dram Oyuncu 7.0 9,364

Paris'te Son Konser
2009 Komedi Oyuncu 7.5 18,633

Soysuzlar Çetesi
2009 Macera Oyuncu 8.4 1,581,895

Sana Kadar
2009 Komedi Oyuncu 6.0 1,576
2009 Belgesel Oyuncu 7.5 1,096
2008 Yetişkin Senarist
Yönetmen
5.8 109
2008 Komedi Oyuncu 6.8 12,871

İş Seyahati
2008 Kısa Metraj Oyuncu 7.2 280
2008 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
5.3 37

Melody's Smile
2007 Suç Oyuncu 6.3 1,850
2007 Gerilim Oyuncu 5.6 404

Gizli Aşk
2007 Dram Oyuncu 5.4 348

Benim İçin Üzülme
2006 Dram Oyuncu 7.3 11,295
2006 Komedi Oyuncu 6.8 5,614

İsimsiz Kahramanlar
2006 Dram Oyuncu 7.0 15,134

Kalbim Bir An Durdu
2005 Aksiyon Oyuncu 7.2 20,488

Son Gün
2004 Dram Oyuncu 6.0 1,150

Rice Rhapsody
2004 Komedi Oyuncu 6.4 650
2004 Dram Oyuncu 5.3 478
2003 Suç Oyuncu 3.5 703
2002 Komedi Oyuncu 6.5 2,576
1994 Talk-Show Oyuncu 4.8 89
1991 News Oyuncu 7.0 335
- Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024