Giriş Kayıt
Philippe Laudenbach

Philippe Laudenbach (88)


Oyuncu

Philippe Laudenbach, 31 Ocak 1936 Bourg La Reine, Hauts de Seine, Fransa doğumlu oyuncu.

Tanrılar ve İnsanlar (2010), Neşeli Pazar (1983), Şeytan Hücresi (2002), Marie-Francine (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 31 Ocak 1936
Doğum Yeri: Bourg La Reine, Hauts de Seine, Fransa
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 83 Komedi Oyuncu 5.0 2,497
2018 Dram Oyuncu 6.4 1,853
2018 Suç Oyuncu 6.6 98
2017 81 Komedi Oyuncu 5.6 1,419
2016 80 Komedi Oyuncu 5.8 3,653

Elleri Olmayan Kız
2016 80 Animasyon Oyuncu 7.0 1,441
2016 80 Biyografi Oyuncu 5.4 174
2016 80 Oyuncu 6.2 1,186
2016 80 Komedi Oyuncu 6.2 1,345
2015 79 Dram Oyuncu 5.1 1,105
2015 79 Dram Oyuncu 5.3 50
2015 79 Dram Oyuncu 5.8 455
2015 79 Komedi Oyuncu 5.6 247
2014 78 Kısa Metraj Oyuncu 6.1 11
2014 78 Suç Oyuncu 5.2 146
2014 78 Komedi Oyuncu 6.1 3,182
2014 78 Komedi Oyuncu 5.6 912
2013 Komedi Oyuncu 7.6 2,145

El Ele
2012 76 Müzikal Oyuncu 6.0 668
2012 76 Komedi Oyuncu 6.4 1,032
2012 76 Dram Oyuncu 6.7 134
2012 Tarihi Oyuncu 6.6 149

Yaşam Savaşı
2011 75 Dram Oyuncu 7.0 5,314

Tanrılar ve İnsanlar
2010 74 Dram Oyuncu 7.2 16,076

İsimsiz Romantik
2010 74 Komedi Oyuncu 6.9 12,012

İhanet
2009 73 Dram Oyuncu 6.3 4,536
2009 Suç Oyuncu 7.9 4,105
2008 72 Komedi Oyuncu 5.8 662
2008 72 Suç Oyuncu 6.2 868
2007 Oyuncu 7.4 18
2007 Komedi Oyuncu 8.1 276
2006 Komedi Oyuncu 5.8 30

Arsen Lüpen
2004 68 Aksiyon Oyuncu 5.4 7,449
2004 68 Dram Oyuncu 6.5 4,370

Şeytan Hücresi
2002 66 Fantastik Oyuncu 6.3 4,530
2001 65 Komedi Oyuncu 6.4 7,417
2001 65 Komedi Oyuncu 5.2 2,511
2000 Komedi Oyuncu 6.6 200
1999 63 Oyuncu 5.8 132
1998 Suç Oyuncu 7.1 79
1997 Komedi Oyuncu 4.0 393
1992 56 Oyuncu 6.7 45
1991 55 Aksiyon Oyuncu 6.1 3,028
1988 52 Dram Oyuncu 7.0 1,206
1987 51 Komedi Oyuncu 7.0 96

Reinette ve Mirabelle'in Dört Macerası
1987 51 Komedi Oyuncu 7.5 3,510
1986 50 Dram Oyuncu 6.3 441

Mavi Betty
1986 50 Dram Oyuncu 7.3 23,325
1984 48 Dram Oyuncu 5.8 486
1984 48 Komedi Oyuncu 6.1 506

Ayrı Odalar
1984 48 Dram Oyuncu 6.4 1,161

Neşeli Pazar
1983 47 Komedi Oyuncu 7.2 7,483

Hayat Bir Romandır
1983 47 Dram Oyuncu 6.2 1,244
1982 46 Komedi Oyuncu 4.8 102

Amerikalı Amcam
1980 44 Komedi Oyuncu 7.6 6,840

Acı Hatıralar
1963 27 Dram Oyuncu 7.0 3,713
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024