Giriş Kayıt
David Lardner

David Lardner


Yapım Yöneticisi

David Lardner, yapım yöneticisi.

Absolutely Fabulous (1992), Father Brown (2013), As Time Goes By (1992), Land Girls (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram 0 7.7 6,218
2009 Dram 0 7.0 2,133

Acemi takim
2001 Komedi 0 5.6 195
2000 Dram 0 4.8 959
1992 Komedi 0 8.1 16,790
1992 Komedi 0 8.2 3,450
1990 Komedi Yapım Yöneticisi 7.7 12,575
1978 Aile Çeşitli 7.0 1,006
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,807) The 100 (1,649) Euphoria (1,299) Fear the Walking Dead (1,298) La casa de papel (1,127) Chernobyl (1,038) The Big Bang Theory (1,024) 13 Reasons Why (1,003) Yellowstone (976) Legion (951)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019