Giriş Kayıt
Angelo Lannutti

Angelo Lannutti


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Angelo Lannutti, kameraman, görüntü yönetmeni.

Hepimiz Vampiriz (1964), Trinity Kardeşler 2 :Trinita Kardeşler Dönüyor (1971), Baba Yaga (1973), Katil (1961) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Arcangelo Lannutti
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 Dram Kameraman 4.4 341
1989 Korku Kameraman 3.8 445
1982 Korku Görüntü Yönetmeni 4.1 523
1979 Gerilim Kameraman 4.8 75
1976 Dram Kameraman 5.4 107
1973 Korku Kameraman 5.8 1,365
1972 Gizem Kameraman 6.5 835

Trinity Kardeşler 2 :Trinita Kardeşler Dönüyor
1971 Komedi Kameraman 7.3 12,884
1970 Kameraman 6.0 50
1969 Western Kameraman 6.1 98

Tanrı'nın Gazabı
1969 Western Kameraman 5.9 37

Altın Sarı Kan Kırmızı
1966 Western Kameraman 6.2 265
1964 Dram Kameraman 6.0 14

Hepimiz Vampiriz
1964 Korku Kameraman 6.9 15,741

Katil
1961 Suç Kameraman 7.0 788
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,788) The 100 (1,695) Yellowstone (1,232) 13 Reasons Why (1,232) Fear the Walking Dead (1,141) Preacher (1,132) La casa de papel (1,107) Euphoria (1,096) Legion (1,021) Mindhunter (943)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019