Giriş Kayıt
Micheline Lanctôt

Micheline Lanctôt (76)


Oyuncu, Yönetmen, Senarist, Animasyon

Micheline Lanctôt, 12 Mayıs 1947 Montreal, Quebec, Kanada doğumlu oyuncu, yönetmen, senarist, animasyon.

Aç Gezenler (2017), The Apprenticeship of Duddy Kravitz (1974), Sarah Koşmak İstiyor (2013), (2003) Barbarların İstilası (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Mayıs 1947
Doğum Yeri: Montreal, Quebec, Kanada
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 76 Dram Oyuncu 6.5 19
2022 75 Suç Oyuncu 7.2 91

Aç Gezenler
2017 70 Dram Oyuncu 5.8 10,163
2017 Dram Oyuncu 7.1 1,615
2016 69 Aksiyon Oyuncu 4.9 507
2016 69 Dram Oyuncu 6.3 280
2015 68 Komedi Oyuncu 6.9 956
2015 68 Dram Senarist
Yönetmen
6.2 72

Sarah Koşmak İstiyor
2013 66 Dram Oyuncu 6.2 1,017
2012 Dram Oyuncu 7.7 599
2011 64 Dram Yönetmen
Senarist
Oyuncu
6.1 138

Canım Komşularım
2010 63 Dram Oyuncu 5.8 6,013
2005 58 Suç Oyuncu 5.9 69
2005 58 Dram Oyuncu 7.1 453

Barbarların İstilası
2003 56 Komedi Oyuncu 7.5 30,019
2003 56 Komedi Oyuncu 6.4 308
1998 51 Dram Oyuncu 5.3 28
1984 37 Dram Yönetmen
Senarist
7.0 273
1979 32 Dram Oyuncu 7.0 196
1978 31 Suç Oyuncu 6.2 1,141
1977 30 Komedi Çeşitli 6.4 4,883
1974 27 Komedi Oyuncu 6.8 2,693
1971 24 Animasyon Animasyon 7.2 368
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024