Giriş Kayıt
Ross LaManna

Ross LaManna


Senarist

Ross LaManna, senarist.

Bitirim İkili (1998), Bitirim İkili 2 (2001), Bitirim İkili 3 (2007), Titanic (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Senarist 2.1 645

Bitirim İkili 3
2007 Aksiyon Senarist 6.2 142,817

Bitirim İkili 2
2001 Aksiyon Senarist 6.6 187,024

Bitirim İkili
1998 Aksiyon Senarist 7.0 222,216
1996 Aksiyon Senarist 5.9 3,911

Buz Cehennemi
1993 Aksiyon Senarist 5.1 873
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019