Giriş Kayıt
John Lahr

John Lahr (82)


Oyuncu, Senarist

John Henry Lahr, 12 Temmuz 1941 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu, senarist.

The Wonderful Wizard of Oz: 50 Years of Magic (1990) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: John Henry Lahr
Doğum Tarihi: 12 Temmuz 1941
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 78 Belgesel Oyuncu 4.5 8
2015 Belgesel Oyuncu 8.0 2,474
1995 54 Komedi Oyuncu 5.2 292
1990 49 Suç Oyuncu 5.0 793

Kulaklarını Dik
1987 46 Biyografi Senarist 7.1 6,494
1985 Belgesel Oyuncu 8.2 1,149
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024