Giriş Kayıt
Marie Laforêt

Marie Laforêt (84)


Oyuncu

Maitena Doumenach, 05 Ekim 1939 Soulac-sur-Mer, Gironde, Fransa doğumlu oyuncu.

Kızgın Güneş (1960), Joyeuses Pâques (1984), Tangolar (1985), Le soldatesse (1965) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Maitena Doumenach
Doğum Tarihi: 05 Ekim 1939
Doğum Yeri: Soulac-sur-Mer, Gironde, Fransa
Diğer Bir İsmi: Marie Laforet
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (34)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tanrı'nın Ofisi
2008 69 Komedi Oyuncu 6.2 274
1997 58 Oyuncu 6.0 281
1997 58 Dram Oyuncu 5.6 513
1996 57 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.0 824
1995 56 Oyuncu 6.5 79
1987 Suç Oyuncu 8.6 945
1987 48 Komedi Oyuncu 5.4 116

Tangolar
1985 46 Dram Oyuncu 7.2 695
1984 45 Komedi Oyuncu 6.2 2,965

Değişimler
1984 45 Aksiyon Oyuncu 6.1 2,289
1979 40 Aksiyon Oyuncu 6.5 3,121
1967 28 Suç Oyuncu 5.2 436
1965 26 Aksiyon Oyuncu 5.3 425
1965 26 Dram Oyuncu 7.4 676
1965 Oyuncu 9.0 49
1964 25 Komedi Oyuncu 6.3 609

Gençligin İlahları
1964 25 Komedi Oyuncu 6.2 179
1963 24 Komedi Oyuncu 6.7 177
1962 23 Dram Oyuncu 6.4 109

Büyük Aşklar
1961 22 Komedi Oyuncu 5.2 265
1961 22 Dram Oyuncu 6.2 226

Kızgın Güneş
1960 21 Suç Oyuncu 7.7 19,729
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film