Giriş Kayıt
Axelle Laffont

Axelle Laffont (53)


Oyuncu, Yönetmen, Senarist

Axelle Laffont, 24 Temmuz 1970 Paris, Fransa doğumlu oyuncu, yönetmen, senarist.

MILF (2018), (2012) Paulette (2012), (2002) Futbol Sevdası (2002), (1998) Jeanne et le garçon formidable (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Temmuz 1970
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Diğer Bir İsmi: Axelle
Burcu: Aslan
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 51 Dram Oyuncu 7.2 10,852
2018 48 Komedi Yönetmen
Senarist
Oyuncu
4.8 7,345
2016 News Oyuncu 6.4 148
2012 42 Komedi Oyuncu 6.6 7,620
2008 Komedi Oyuncu 7.2 12
2007 37 Komedi Oyuncu 6.2 145
2007 Komedi Oyuncu 4.8 175
2006 36 Komedi Oyuncu 5.0 304
2005 35 Kısa Metraj Oyuncu 7.5 10
2003 33 Komedi Oyuncu 5.7 134

Gönül Çelen
2003 33 Komedi Oyuncu 4.7 2,450

Futbol Sevdası
2002 32 Komedi Oyuncu 4.4 1,195

Büyük Yarış
2002 32 Aksiyon Oyuncu 3.5 1,005
1998 28 Dram Oyuncu 6.3 785
1992 22 Oyuncu 6.7 45
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film