Giriş Kayıt
Patricia Laffan

Patricia Laffan (95)


Oyuncu

Patricia Laffan, 19 Mart 1919 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Nereye Gidiyorsunuz? (1951) yapımıyla biliniyor.

Patricia Laffan, 10 Mart 2014 tarihinde (95 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 19 Mart 1919
Ölüm Tarihi: 10 Mart 2014
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Balık
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 89 Belgesel Oyuncu 7.3 57
1964 45 Komedi Oyuncu 5.4 441
1961 42 Dram Oyuncu 5.8 182
1956 37 Suç Oyuncu 6.9 2,608
1954 35 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.9 2,135
1953 34 Macera Oyuncu 6.1 357
1952 33 Suç Oyuncu 5.5 434

Nereye Gidiyorsunuz?
1951 32 Dram Oyuncu 7.1 16,865
1950 Dram Oyuncu 7.8 180
1946 27 Dram Oyuncu 7.0 1,797
1945 26 Dram Oyuncu 6.6 391
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film